Ελλάδα

Αλεξανδρούπολη: Δύο συλλήψεις και κατάσχεση οστράκων ακατάλληλων

Αλεξανδρούπολη: Δύο συλλήψεις και κατάσχεση οστράκων ακατάλληλων

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Στη σύλληψη δύο ατόμων, ενός 54χρονου και μιας 44χρονης, προχώρησαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης για εμπορία, οστράκων του τύπου «αχιβάδα»

Στη σύλληψη δύο ατόμων, ενός 54χρονου και μιας 44χρονης, προχώρησαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου στην Αλεξανδρούπολη για κατοχή και μεταφορά, με σκοπό την πώληση – εμπορία, οστράκων του τύπου «αχιβάδα» ακατάλληλα προς κατανάλωση.

Μετά από έλεγχο που διενέργησαν στελέχη της αστυνομίας του Τ.Σ.Φ. Φερών στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, εντόπισαν ένα φορτηγό με οδηγό τον 54χρονο και συνοδηγό την 44χρονη, να μεταφέρουν ποσότητα οστράκων χωρίς παραστατικά έγγραφα. Αλεξανδρούπολη:

Οι δύο ημεδαποί οδηγήθηκαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο στην Αλεξανδρούπολη, ενώ μετά από ζύγιση της ποσότητας των οστράκων διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 23 σακιά, συνολικού βάρους 169,5 κιλών, ακατάλληλα για την ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων, ενώ δεν υπήρχαν τα προβλεπόμενα έγγραφα που να αποδεικνύουν την προέλευση τους και δεν υπήρχε η προβλεπόμενη επισήμανση σε αυτά.

Η ποσότητα των οστράκων καθώς και το φορτηγό όχημα κατασχέθηκαν.

Από τους καρδιακούς παλμούς εντόπισαν μη νόμιμους μετανάστες

Με μηχάνημα ανίχνευσης καρδιακών παλμών αστυνομικοί στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων εντόπισαν μέσα σε φορτηγό 6 μη νόμιμους μετανάστες.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν αλλοδαπό διακινητή όταν μετέβη με φορτηγό στα σύνορα προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα. Εκεί, κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών και τη συνδρομή τελωνιακών υπαλλήλων, διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε αποκρύψει στο ρυμουλκούμενο ανάμεσα σε εμπορεύματα 6 μη νόμιμους μετανάστες.

Παράλληλα χθες το πρωί, στην Εθνική Οδό Αμφίπολης – Καβάλας, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης συνέλαβαν ένα άτομο που εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα 4 μη νόμιμους μετανάστες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας και το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων Αλεξανδρούπολης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments