Πολιτισμός

Τζιν Γουάιλντερ: Η ζωή του γίνεται ντοκιμαντέρ

Τζιν Γουάιλντερ: Η ζωή του γίνεται ντοκιμαντέρ

Πηγή Φωτογραφίας: America Magazine- Pinterest- The Irish Times

Τζιν Γουάιλντερ: Την ταινία για τη ζωή του σπουδαίου κωμικού αναλαμβάνει η ομάδα παραγωγής που μας έδωσε το «Eight Days A Week» για τους Beatles

Αρκετά πριν ο ο Τζόνι Ντεπ συνδεθεί στη συνείδηση πολλών παιδιών με τον κινηματογραφικό ήρωα του Γουίλι Γουόνκα, ένας άλλος ηθοποιός είχε αναλάβει να κάνει ακριβώς το ίδιο για μια άλλη γενιά παιδιών και το πρώτο «Γουίλι Γουόνκα και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» το 1971 (η εικόνα του οποίου αργότερα ξαναέγινε γνώριμη σε μια νεότερη γενιά μέσα από δημοφιλές meme) κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον Τζιν Γουάιλντερ.

Αυτή φυσικά δεν ήταν η μόνη συνεισφορά του Αμερικανού ηθοποιού στον κόσμο του κινηματογράφου, μιας και υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς κωμικούς της γενιάς του, που πολλοί γνώρισαν και αγάπησαν μέσα από τις ταινίες του Μελ Μπρουκς.

Έξι χρόνια μετά τον θάνατο του Γουάιλντερ, ένα ντοκιμαντέρ για τις ημέρες και τα έργα του βρίσκεται στα σκαριά

Τη ζωή και την καριέρα του Τζιν Γουάιλντερ θα αναλάβει να αποτυπώσει στην οθόνη ο Κρις Σμιθ, που βρίσκεται επίσης πίσω από την πρόσφατη μίνι σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix, «Bad Vegan». Στο ντοκιμαντέρ, ο σκηνοθέτης θα προσπαθήσει να παρουσιάσει τη ζωή του Αμερικανού ηθοποιού μέσα από τα μάτια του ανιψιού του, Τζόρνταν Γουόκερ-Πέρλμαν.

Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει η White House, η εταιρεία που βρισκόταν και πίσω από το πολύ δυνατό «Eight Days A Week» για τους Beatles του Ρον Χάουαρντ που κυκλοφόρησε το 2016.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments