Lifestyle

Gwen Stefani: Βάφτηκε μόνο της για την εμφάνιση της στο Met Gala

Gwen Stefani: Βάφτηκε μόνο της για την εμφάνιση της στο Met Gala

Πηγή Φωτογραφίας: Sky News

Gwen Stefani: Η make-up artist της ακύρωσε το ραντεβού τους εξαιτίας μιας επείγουσας κατάστασης.

Η Gwen Stefani λατρεύει να ντύνεται για το Met Gala- όπως δήλωσε πρόσφατα- και μερικές φορές απολαμβάνει να κάνει και μόνη της το μακιγιάζ της για το κόκκινο χαλί Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο φετινό γκαλά του Metropolitan Museum of Art με ένα κίτρινο σύνολο – με μακριά ογκώδη φούστα και bandeau top- που θύμιζε πολύ το νυφικό που είχε σχεδιάσει για εκείνη η Vera Wang και η οποία τη συνόδευσε στο κόκκινο χαλί.

Η σταρ που επέστρεψε στο Met Gala μετά από τρία χρόνια απουσίας παραδέχτηκε ότι αυτό που απολαμβάνει πρισσότερο είναι η προετοιμασία: “Έχω ήδη κάνει το διασκεδαστικό κομμάτι” είπε όταν έφτασε στο κόκκινο χαλί, προσθέτοντας πως “πάντα αυτό είναι το αγαπημένο μου σημείο. Σκέφτομαι πως θα είναι το φόρεμα και το φαντάζομαι και μιλάω με τον σχεδιαστή και σκέφτομαι πως θα είναι τα νύχια, τα μαλλιά και το μακιγιάζ”.

Φέτος, η Stefani είχε κανονίσει να συνεργαστεί με μια καινούρια makeup artist, η οποία τελευταία στιγμή της ακύρωσε το ραντεβού εξαιτίας μιας επείγουσας κατάστασης. Όπως είπε, χρειάστηκε να κάνει μόνη της το μακιγιάζ: “Ειλικρινά, είχα μια τρελή μέρα γιατί θα συνεργαζόμουν με μια νέα makeup artist και της έτυχε κάτι επείγον και έπρεπε να φύγει οπότε έκανα μόνη μου το μακιγιάζ.Πέρασα πολύ ωραία και ήταν αγχωτικό αλλά με την καλή έννοια. Σκέφτηκα ότι μπορώ να το κάνω”.

Πάντως έλαμψε

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments