Αθλητισμός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 2-0: Προκρίθηκε στους “8” του Masters της Μαδρίτης

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 2-0: Προκρίθηκε στους “8” του Masters της Μαδρίτης

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 6-3, 6-4 του Βούλγαρου Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας σημείωσε την τέταρτη νίκη του σε πέντε αναμετρήσεις κόντρα στον Βούλγαρο Ντιμιτρόφ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρήκε μπρέικ στο έκτο γκέιμ του πρώτου σετ και προηγήθηκε με 5-2 κρατώντας το σερβίς του. Στη συνέχεια, ο Τσιτσιπάς έκλεισε το σετ στο σερβίς του.

Στο δεύτερο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς «έσπασε» το σερβίς του αντιπάλου του πολύ νωρίς και προηγήθηκε με 3-1. Το Νο.5 του κόσμου κράτησε στη συνέχεια με άνεση και έκλεισε το ματς δίχως πρόβλημα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Η παράδοση είναι μοιρασμένη μεταξύ των δύο τενιστών που μετρούν από 4 νίκες σε οκτώ αναμετρήσεις. Στο χώμα πάντως ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει δύο νίκες (έναντι μίας), στο Masters του Μόντε Κάρλο και το Ρολάν Γκαρός.

Δείτε highlights του αγώνα

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.