Διεθνή

Παρίσι: Κινηματογραφική ληστεία σε κοσμηματοπωλείο του οίκου Chanel – Βίντεο ντοκουμέντο

Παρίσι: Κινηματογραφική ληστεία σε κοσμηματοπωλείο του οίκου Chanel – Βίντεο ντοκουμέντο

Πηγή Φωτογραφίας: wwd

Τους τελευταίους μήνες έχουν σημειωθεί πολλές ληστείες κοσμηματοπωλείων στη γαλλική πρωτεύουσα

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία μετά την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε την Πέμπτη σε κοσμηματοπωλείο του οίκου Chanel στο κέντρο του Παρισιού, με τους δράστες να διαφεύγουν με μοτοσικλέτες.

Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω Twitter διακρίνεται ένας ληστής με αυτόματο όπλο έξω από το κοσμηματοπωλείο στην περίφημη Οδό της Ειρήνης (Rue de la Paix), έναν πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο της πρωτεύουσας. Δευτερόλεπτα αργότερα, άλλοι τρεις ληστές – όλοι μαυροντυμένοι και φορώντας κράνη – βγαίνουν από το κατάστημα κρατώντας τσάντες και διαφεύγουν με δύο μοτοσικλέτες.

«Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα και δυστυχώς οι πρώτοι αστυνομικοί που έφθασαν ήταν με ποδήλατα», δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο πρακτορείο Reuters.

Ο οίκος Chanel ανακοίνωσε πως δεν υπήρξε τραυματισμός και ότι συνεργάζεται με την αστυνομία. Δεν αποκάλυψε την αξία της λείας των ληστών. Το συγκεκριμένο κατάστημα πώλησης ρολογιών και κοσμημάτων λειτουργεί προσωρινά μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του εμβληματικού καταστήματος Chanel στην πλατεία Βαντόμ της γαλλικής πρωτεύουσας.

Τους τελευταίους μήνες, έχουν σημειωθεί πολλές ληστείες σε κοσμηματοπωλεία του Παρισιού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments