Ελλάδα

Γηροκομείο στα Χανιά: Σοκαριστική αποκάλυψη – Λειτουργεί με άλλο όνομα

Γηροκομείο στα Χανιά: Σοκαριστική αποκάλυψη – Λειτουργεί με άλλο όνομα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο/ Eurokinissi

Το γηροκομείο, όπως αποκάλυψε, δικηγόρος, μετονομάστηκε και συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του

Οργή και σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι το  γηροκομείο – κολαστήριο στα Χανιά συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του και μάλιστα με εξουσιοδότηση από τις προφυλακισμένες ιδιοκτήτριές του,

Το θέμα δημοσιοποίησε η δικηγόρος Μαρία Παπαδάκη, η οποία επιρρίπτει ευθύνη στις Αρχές, καταγγέλλοντάς τις για αδράνεια.

Η ανάρτηση της δικηγόρου

«ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ για άλλη μια φορά για τα Χανιά!! Σε «Ευ ζην Care» μετονομάστηκε ο διακριτικός τίτλος της «Αγίας Σκεπής» την 28/4/22, δυνάμει τροποποίησης του καταστατικού της, στην οποία προέβησαν οι συνέταιροι και διαχειριστές μέσα από τη Φυλακή! Με νέο όνομα, κουνάει για 2η φορά κοροϊδευτικά το δάχτυλο στις οικογένειες των παθόντων, αλλά και την Ελληνική Δικαιοσύνη η υπεύθυνη της εν λόγω δομής, που εξακολουθεί να τη λειτουργεί μέσα από τη Φυλακή (!!!) δυνάμει πληρεξουσίου, και το χέρι αυτό με τις προκλητικές παραλείψεις τους στηρίζουν η Αντιπεριφέρεια Χανίων και το αρμόδιο Υπουργείο, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, δηλαδή οι εποπτεύουσες αρχές.

Τα χαιρετίσματά μας αγαπητές αρχές, που εν μια νυκτί πανεύκολα κλείνετε το ψιλικατζίδικο του κάθε κακομοίρη για τυπικές παραβάσεις, αλλά τώρα…. Ουδέν! Με τις ευλογίες σας ανενόχλητη συνεχίζει η εν λόγω «επιχειρηματικότητα». Για κάθε εχέφρονα, τούτα μοιάζουν με σενάριο ταινίας, από χώρα τριτοκοσμική. Ντροπή για λογαριασμό σας!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments