Αθλητισμός

Super League: Ο Σλοβένος Γιουγκ στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Super League: Ο Σλοβένος Γιουγκ στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Super League: Από την elite κατηγορία της Ευρώπης θα είναι ο "άρχων" του αθηναϊκού ντέρμπι, ανάμεσα στη ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό

Από την elite κατηγορία της Ευρώπης θα είναι ο “άρχων” του αθηναϊκού ντέρμπι, ανάμεσα στη ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, για την 7η αγωνιστική των play off της Super League.

Η ΕΠΟ όρισε τον Ματέι Γιουγκ από τη Σλοβενία. Ο 41χρονος ρέφερι είναι διεθνής από το 2007 και είναι η δεύτερη φορά που σφυρίζει την Ελλάδα. Η προηγούμενη επίσκεψή του πριν από δύο χρόνια ήταν στο ίδιο γήπεδο, καθώς είχε σφυρίξει το ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-0 στις 26/1/20.

Βοηθοί του είναι οι συμπατριώτες του Ρόμπερτ Βούκαν και Ασίρ Σάργκοβιτς, τέταρτος ο Τσακαλίδης, ενώ στο VAR ο επίσης Σλοβένος Μανουέλ Βιντάλι, με βοηθό τον Ψάρρη.

Super League:

Στα Ιωάννινα και στους «Ζωσιμάδες», για την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, θα «σφυρίξει» ο Σιδηρόπουλος, ενώ στο VAR είναι ο Λετονός Άντρις Τρεϊμάνις. Στο «Κλ. Βικελίδης» και το Άρης-Ολυμπιακός ορίστηκε ο Φωτιάς και στο VAR θα είναι ο Βούλγαρος Γκεόργκι Ντιμιτρίου.

Ο Τρεϊμάνις επιλέχτηκε και για το ντέρμπι παραμονής Απόλλωνα-Λαμίας, για τα play out της Super League, με τον Γιουγκ αυτή τη φορά στο VAR, ενώ από εκεί και πέρα η ΚΕΔ δίνει ευκαιρίες σε διαιτητές από τον πίνακα της δεύτερης κατηγορίας σε παιχνίδια χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Αγγελάκης θα σφυρίξει το Ατρόμητος-Ιωνικός (VAR ο Κουμπαράκης), ο Βάτσιος το ΟΦΗ-Αστέρας (VAR ο Ευαγγέλου) και ο Τσέτσιλας το Παναιτωλικός-Βόλος (VAR ο Μανούχος).

Αναλυτικά οι ορισμοί των play off:

18:00 ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) Βοηθοί: Κωστάρας (Αιτωλοακαρνανίας), Κούλα (Ξάνθης) 4ος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) VAR: Τρεϊμάνις, Παπαδάκης (Ηρακλείου)

19:30 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός Διαιτητής: Γιουγκ Βοηθοί: Βούκαν, Σάργκοβιτς 4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) VAR: Βιντάλι, Ψάρρης (Ζακύνθου)

21:00 Άρης-Ολυμπιακός Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας) Βοηθοί: Μπούξμπαουμ (Ανατ. Αττικής), Μεϊντάνας (Αχαΐας) 4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας) VAR: Ντιμιτρίου, Πετρόπουλος (Αρκαδίας) Super League:

Αναλυτικά οι ορισμοί των play out

Σάββατο 7/5

19:30 Απόλλων-Λαμία

Διαιτητής: Τρεϊμάνις Βοηθοί: Γκουντερμάνις, Σπασβιονίκοβς 4ος Παπαδόπουλος VAR: Γιουγκ, Νικολακάκης

19:30 Ατρόμητος-Ιωνικός

Διαιτητής: Αγγελάκης Βοηθοί: Φωτόπουλος, Μπαλτάς 4ος Τζήλος VAR: Κουμπαράκης, Νικολαΐδης

19:30 Παναιτωλικός-Βόλος

Διαιτητής: Τσέτσιλας Βοηθοί: Β.Μωυσιάδης, Θανασιάς 4ος Ζαμπάλας VAR: Μανούχος, Λ.Δημητριάδης

Κυριακή 8/5

16:00 ΟΦΗ-Αστέρας

Διαιτητής: Βάτσιος Βοηθοί: Σαμοΐλης, Νιδριώτης 4ος Παπαπέτρου VAR: Ευαγγέλου, Χριστάκογλου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments