Αθλητισμός

Super League: Πρόστιμο σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, απαλλάχθηκε ο Περέα

Super League: Πρόστιμο σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, απαλλάχθηκε ο Περέα
Super League: Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για τους εντός έδρας αγώνες τους με Άρη και ΑΕΚ

Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο, οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για τους εντός έδρας αγώνες τους με Άρη και ΑΕΚ αντίστοιχα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ στη Super League, ενώ απαλλάχθηκε ο Χουάν Χοσέ Περέα του ΠΑΣ Γιάννινα για τη συμπεριφορά του μετά τη νίκη (3-2) του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Κολομβιανός διαπληκτίστηκε με ανθρώπους του Ολυμπιακού μετά τη λήξη και εν συνεχεία έγινε έξαλλος όταν ένας αστυνομικός τον έπιασε για να τον οδηγήσει στην φυσούνα.

Όσον αφορά στο πρόστιμο που επιβλήθηκε σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, οι «πράσινοι» κλήθηκαν να καταβάλουν 12 χιλιάδες ευρώ, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης τιμωρήθηκε με 11 χιλιάδες ευρώ. Στο μεταξύ, αναβλήθηκε για αύριο, Παρασκευή (6/5) η υπόθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και των Μουρίκη, Παπαδόπουλου, Τοροσίδη.

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 6ης αγ. Playoffs και 5ης αγ. Playouts:

«Α/ PEREA MENTOZA (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα): «Βάσει των αναφερομένων στο από 1/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 1/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Απαλλάσσει τον εγκαλούμενο από την  αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση.

Β/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 1/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 1/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Συνολική χρηματική ποινή, ποσού δώδεκα χιλιάδων (12.000,00) ευρώ.

Γ/ ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 1/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 1/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Συνολική χρηματική ποινή, ποσού έντεκα χιλιάδων (11.000,00) ευρώ.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Χ ΜΟΥΡΙΚΗΣ – Α ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – Β ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ 6-5-2022 ΚΑΙ ΩΡΑ 09.30».

AEK: Ενοχλήσεις ο Βράνιες

Απών από τη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ ήταν ο Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην δεξιά ποδοκνημική και ακολούθησε θεραπεία. Έτσι γίνεται ακόμα πιο πιθανή η απουσία του από το ντέρμπι της Κυριακής (8/5, 19:30) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Βέβαια, ακόμα κι αν δεν αντιμετώπιζε αυτό το πρόβλημα, η θέση του κάθε άλλο παρά σίγουρη είναι, καθώς στο προηγούμενο ματς (1-1 με τον ΠΑΟΚ) είχε μείνει εκτός, κατόπιν απόφασης του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Οι υπόλοιπες απουσίες της ΑΕΚ από το ντέρμπι που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό το… ευρωπαϊκό μέλλον της, είναι γνωστές. Οι Αραούχο, Γέβτιτς έκαναν θεραπεία, ο Σιμόες αποφόρτιση και ο Γαλανόπουλος ατομικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments