Οικονομία Άποψη

Μαρία Συρεγγέλα στο pagenews.gr: Η σημερινή κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι δίπλα στους πολίτες

Μαρία Συρεγγέλα στο pagenews.gr: Η σημερινή κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι δίπλα στους πολίτες
Η Υφυπουργός Εργασίας Μαρία Συρεγγέλα αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής, Οικογένειας και Ισότητας των Φύλων μίλησε στο pagenews.gr για την έναρξη του 14ου Τακτικού Συνεδρίου ΝΔ. 

Η  Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Μαρία Συρεγγέλα, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής, Οικογένειας και Ισότητας των Φύλων μίλησε στο pagenews.gr για την έναρξη του 14ου Τακτικού Συνεδρίου ΝΔ.

Ολόκληρη η δήλωση

Η σημερινή κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι δίπλα στους πολίτες. Υιοθετεί πολιτικές που στηρίζουν τις οικογένειες, τη νέα γενιά, τα χαμηλά εισοδήματα, τη μεσαία τάξη και γενικά το σύνολο της κοινωνίας. Η κυβέρνηση εξαντλεί όλα τα δημοσιονομικά περιθώρια στήριξης που διαθέτει προκειμένου να δώσει ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα των πολιτών και να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις σημερινές κρίσεις και προκλήσεις.

Οι πολιτικές αυτές της κυβέρνησης αλλά και η στρατηγική που θα ακολουθήσουμε και θα οδηγήσει την Ελλάδα στη νέα εποχή, εξασφαλίζοντας σταθερότητα σε μία περίοδο μεγάλης αστάθειας και αβεβαιοτήτων, θα συζητηθούν στο 14ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή 8 Μάϊου 2022.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments