Πολιτική

Σταύρος Κελέτσης στο pagenews.gr: Το 14ο Συνέδριο της ΝΔ γίνεται σε μια κρίσιμη από κάθε πλευρά συγκυρία

Σταύρος Κελέτσης στο pagenews.gr: Το 14ο Συνέδριο της ΝΔ γίνεται σε μια κρίσιμη από κάθε πλευρά συγκυρία
Ο Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Κελέτσης δήλωσε στο pagenews.gr ότι το 14ο Συνέδριο της ΝΔ γίνεται σε μια κρίσιμη από κάθε πλευρά συγκυρία.

Μήνυμα για το 14ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας έστειλε ο Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρος Κελέτσης μέσω του pagenews.gr.

Ολόκληρη η δήλωση

Το 14ο Συνέδριο της ΝΔ γίνεται σε μια κρίσιμη από κάθε πλευρά συγκυρία. Εν μέσω της μεγάλης Υγειονομικής Κρίσης – αποτέλεσμα της πανδημίας- που ακόμη δεν έχει τελειώσει, και της κρίσης στην Ενέργεια εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία, που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πότε και πώς θα τελειώσει.  Τα αποτελέσματα και των δύο κρίσεων είναι τεράστια σε κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο παγκοσμίως, με τις επιπτώσεις τους ακόμη να μην έχουν οριστικοποιηθεί. Η πολιτική καλείται να δώσει απαντήσεις στα προβλήματα αυτά. Τα κόμματα ως ζωντανοί πολιτικοί οργανισμοί οφείλουν να παρακολουθούν τα γεγονότα και συμμετέχοντας στο πολιτικό γίγνεσθαι να προτείνουν λύσεις και συγκεκριμένες πολιτικές,  με βάση την ιδεολογία και τις αρχές τους.

Αυτό ακριβώς φιλοδοξούμε να κάνουμε με τις εργασίες του Συνεδρίου μας. Πέραν των οργανωτικών θεμάτων που φυσικά θα μας απασχολήσουν, με δεδομένο ότι εισερχόμαστε πια στο τελευταίο έτος της κυβερνητικής θητείας της κυβέρνησης μας, θα επεξεργαστούμε πολιτικές που θα δίνουν απαντήσεις στα προβλήματα της επόμενης μέρας και θα διαγράφουν μια νέα προοπτική. Αφουγκραζόμενοι την κοινωνία και λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα οι πολίτες είμαι σίγουρος ότι  θα σταθούμε στο ύψος και των σημερινών περιστάσεων και θα προτείνουμε αξιόπιστες και ρεαλιστικές προτάσεις, κερδίζοντας για μια ακόμη φορά την εμπιστοσύνη των Ελλήνων!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments