Πολιτική

ΑνΥΠΕΣ Στέλιος Πέτσας στο pagenews.gr: Πάμε την Ελλάδα ψηλά!

ΑνΥΠΕΣ Στέλιος Πέτσας στο pagenews.gr: Πάμε την Ελλάδα ψηλά!
Ο Αν. ΥΠΕΣ Στέλιος Πέτσας δήλωσε στο pagenews.gr ότι Πάμε την Ελλάδα ψηλά! – Η Νέα Δημοκρατία, ένα λαϊκό, σύγχρονο, κεντροδεξιό κόμμα, με όραμα την βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή, κάνει τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη.

Μήνυμα στο pagenews.gr για το 14ο τακτικό συνέδριο του κόμματος έστειλε ο Αν. ΥΠΕΣ Στέλιος Πέτσας. Ο κ. Πέτσας δήλωσε: “Πάμε την Ελλάδα ψηλά! – Η Νέα Δημοκρατία, ένα λαϊκό, σύγχρονο, κεντροδεξιό κόμμα, με όραμα την βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή, κάνει τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη”.

Ολόκληρη η δήλωση του Στέλιου Πέτσα

Το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί μια σπουδαία ευκαιρία, αφενός για να κάνουμε τον απολογισμό των όσων έχουμε πετύχει στα σχεδόν τρία χρόνια Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και αφετέρου για να χαράξουμε μια ξεκάθαρη πορεία για το μέλλον της χώρας. Σε αυτήν την τόσο κρίσιμη διεθνή συγκυρία, το μεγάλο διακύβευμα είναι να οριοθετήσουμε εκ νέου την πορεία και τον ρόλο της Νέας Δημοκρατίας και να επιβεβαιώσουμε, στην πράξη, ότι είμαστε ένα λαϊκό, σύγχρονο, κεντροδεξιό κόμμα που, με όραμα την βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή, κάνει τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη.

Στεκόμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη για όσο καιρό χρειαστεί και αποδεικνύουμε καθημερινά πως ό,τι λέμε το κάνουμε. «Νιώθουμε, προσπαθούμε, δρούμε»: αυτά είναι τρία ρήματα που διέπουν την καθημερινότητά μας· και που εκπέμπει η απόφαση του Πρωθυπουργού για το νέο Εθνικό Πρόγραμμα Στήριξης, με σταθερό προσανατολισμό τους πιο αδύναμους, αλλά και με μέτρα σημαντικής ανακούφισης για τη μεσαία τάξη.

Θέλουμε και μπορούμε, να ενισχύσουμε την εθνική μας άμυνα· να εμπεδώσουμε το αίσθημα ασφάλειας στις πόλεις μας, τους δημόσιους χώρους και τις γειτονιές μας· να εξασφαλίσουμε τη δικαιότερη κατανομή της «πίτας» της οικονομικής ανάπτυξης· να αναπτύξουμε καινοτόμες δράσεις, από τη βιομηχανία και τον τουρισμό μέχρι τον πρωτογενή τομέα.

Για εμάς, το δίλημμα των επόμενων εκλογών είναι ξεκάθαρο: Σταθερότητα και μπροστά, ή περιπέτειες και πίσω. Με Πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πάμε την Ελλάδα ψηλά!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments