People

Μωρό Isa: Γεννήθηκε με ανισοσκελία και επιλέχθηκε το μωρό της Gerber για το 2022

Μωρό Isa: Γεννήθηκε με ανισοσκελία και επιλέχθηκε το μωρό της Gerber για το 2022

Πηγή Φωτογραφίας: Yahoo News- HuffPost

Μωρό Isa:«Ξέραμε ότι η Isa ήταν ξεχωριστή, μας το δείχνει κάθε μέρα από τότε που ήρθε στη ζωή μας», λέει η μητέρα της

Το νεογέννητο μωρό Gerber λιώνει τις καρδιές μας  με το χαρούμενο γέλιο του και λατρεύει τα χάδια και τις αγκαλιές.. Είναι επίσης το πρώτο μωρό Gerber που έχει διαφορετικά άκρα, καθώς το μωρό Isa Slish από την Οκλαχόμα γεννήθηκε χωρίς μέρος του δεξιού της ποδιού.

Το  επτά μηνών μωράκι ανακοινώθηκε ως η νικήτρια στις αναζητήσεις φωτογραφιών Gerber 2022  εκπλήσσοντας τους γονείς της, Meredith και John, ζωντανά στον αέρα. “Είμαστε ενθουσιασμένοι. Αυτή ήταν μια τόσο μεγάλη έκπληξη”, είπε η Meredith στους TODAY Parents.

«Αν συμμετέχει το παιδί σας σε έναν τέτοιο διαγωνισμό, η προσδοκία είναι να κοιτάξει κάποιος τη φωτογραφία του, οπότε αυτό είναι απίστευτο και είμαστε τόσο χαρούμενοι».

«Η Isa είναι ένα δυνατό, καταπληκτικό κοριτσάκι που του αρέσει να αλληλεπιδρά με τον κόσμο γύρω της και τίποτα δεν θα τη σταματήσει», μοιράστηκε η Meredith. «Το χαμόγελό της φωτίζει το δωμάτιο και το γέλιο της είναι ακαταμάχητο».

Η Isa γεννήθηκε με συγγενή μηριαία ανεπάρκεια και ημιμελία της περόνης. «Πριν γεννηθεί τον Σεπτέμβριο του 2021, ξέραμε ότι η Isa ήταν ξεχωριστή και μας το έδειξε κάθε μέρα από τότε που ήρθε στη ζωή μας», είπε η Meredith, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι ανακάλυψε στις 18 εβδομάδες ότι η Isa θα γεννιόταν χωρίς μηριαίο οστό ή περόνη στο δεξί της πόδι. «Ενώ ο κόσμος γύρω μας επιδιώκει να αγκαλιάσει την ατομικότητα και τη μοναδικότητα, ελπίζουμε ότι η επίγνωση των διαφορών των άκρων θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ένταξη για παιδιά όπως η Isa».

Η Meredith μοιράστηκε με τους TODAY Parents ότι αν μπορούσε να πει σε άλλους γονείς που αντιμετωπίζουν παρόμοια διάγνωση ένα πράγμα, αυτό θα ήταν ότι “υπάρχει ελπίδα”

Τα χόμπι της Isa περιλαμβάνουν παιχνίδι με τον ιπποπόταμο, να απολαμβάνει το αεράκι και να παίζει με τη μεγάλη αδερφή Temperance, 4 ετών. «Η μεγαλύτερη αδερφή της Tempy τη λατρεύει απόλυτα», είπε η Meredith για τις κόρες της. «Έχουν μεγάλο δέσιμο».

Περισσότερες από 225.000 συμμετοχές υποβλήθηκαν στον Gerber για τη φετινή αναζήτηση, με τη μόνη προϋπόθεση να είναι το μωρό 0-48 μηνών και να ζει στις 50 Ηνωμένες Πολιτείες, DC ή Πουέρτο Ρίκο. «Ένα από τα πράγματα που ήταν τόσο ξεχωριστά για εμάς, είναι ότι επιλέχθηκε για την υπέροχη προσωπικότητά της, το χαμόγελό της, τα μάγουλά της, τα γέλια της, αλλά και ως μωρό που αντιπροσωπεύει τη διαφορετικότητα», εξήγησε η Meredith. «Είμαστε τόσο χαρούμενοι που ελπίζουμε ότι μπορεί να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά που γεννιούνται με διαφορές στα άκρα και αυτό είναι πραγματικά ξεχωριστό για εμάς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments