Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σοκάρουν οι διάλογοι μεταξύ της μητέρας και της αδελφής

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σοκάρουν οι διάλογοι μεταξύ της μητέρας και της αδελφής
Ρούλα Πισπιρίγκου: Στη δημοσιότητα βγήκαν και τα μηνύματα μεταξύ της μητέρας και της αδελφής, όπου έχουν προκαλέσει τεράστιο σάλο

Ο σάλος με τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγλου όχι μόνο δεν έχει κοπάσει, αλλά φέρνει στο προσκήνιο άγνωστες πτυχές της οικογένειας, ενώ στη δημοσιότητα βγήκαν και τα μηνύματα μεταξύ της μητέρας και της αδελφής.

Μάλιστα η ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στους 95 διαλόγους  και σόκαραν το πανελλήνιο, σημειώνοντας πως μπορεί να υπάρχει παθολογία σε όλη την οικογένεια Πισπιρίγκου.

Στο σχόλιο ότι η αδελφή της προφυλακισμένης Ρούλας προσπαθούσε να την συνετίσει, η κ. Κανδαράκη αντίτεινε ότι προκύπτει μια σχέση συγχωνευτική, όπου δεν καταλαβαίνεις ποια είναι η μητέρα και ποια η θεία. «Βλέπουμε συγχωνευτικές σχέσεις. Δεν ξέρουμε ποια είναι η μαμά και ποια η θεία. Δεν ξέρουμε ποια είναι η γιαγιά και ποια η μαμά. Υπάρχει μια συγχώνευση που δεν ξέρουμε που ξεκινά ο ένας ρόλος και που ξεκινά ο άλλος και αυτό το μπλέξιμο ρόλων μπερδεύει πάρα πολύ τα παιδιά», είπε η κ. Κανδαράκη.

Η ψυχολόγος πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της ζωής τους τα τρία παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη δεν περνούσαν απλά δύσκολα αλλά «πέθαιναν κάθε μέρα». Πρόσθεσε ότι το ζητούμενο μέσα από τέτοιες τραγωδίες είναι νέοι γονείς όταν βλέπουν πως πλέον έχουν μάθει να επικοινωνούν μέσα από τη βία να ζητούν βοήθεια.

Παράλληλα, αίσθηση προκαλεί η επιλογή του συνηγόρου υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου να χαρακτηρίσει την πελάτισσά του «μαγκάκι», σημειώνοντας πως «είναι ιδιαίτερα ψύχραιμη μέσα στις φυλακές και δεν έχει καμία επαφή με τον εν διαστάσει σύζυγό της».

Σύμφωνα με το δικηγόρο της, Όθωνα Παπαδόπουλο (μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107.7), «τα μηνύματα περιγράφουν περισσότερο σκέψεις και συναισθήματα παρά γεγονότα που μπορούν να αξιοποιηθούν δικαστικά» στον απόηχο της αποκάλυψης των sms κι ενώ ο ίδιος διαπίστωσε πως «αυτή τη στιγμή θα σας έλεγα ότι ίσως να μη μάθουμε ποτέ τί ακριβώς συνέβη με αυτή την υπόθεση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments