Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ο Αραούχο με διάσειση – Καθησυχαστικός ο Τσάβι

Μπαρτσελόνα: Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ο Αραούχο με διάσειση – Καθησυχαστικός ο Τσάβι
Μπαρτσελόνα: Η άνετη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Θέλτα με 3-1 στο «Καμπ Νου», σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Ρόναλντ Αραούχο στο κεφάλι

Η άνετη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Θέλτα για τη LaLiga, σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Ρόναλντ Αραούχο στο κεφάλι.

Ο διεθνής Ουρουγουανός στόπερ των Καταλανών συγκρούστηκε στο κεφάλι με τον Γκάβι σε μία διεκδίκηση της μπάλας στο 65ο λεπτό και μολονότι προσπάθησε να συνεχίσει στη συνέχεια κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο.

Το ιατρικό τιμ της «Μπάρτσα» του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες κι στη συνέχεια διακομίσθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Ο τεχνικός των Καταλανών, Τσάβι, πάντως έσπευσε να καθησυχάσει τους πάντες: «Ο Ρόναλντ έχει τις αισθήσεις του, είναι εκτός κινδύνου. Ο γιατρός μας λέει να μην ανησυχούμε, είναι καλά.»

Όσο αναφορά το αγωνιστικό σκέλος οι “μπλαουγκράνα” συνεχίζουν το σερί των καλών εμφανίσεων και των νικών της στη LaLiga, επικρατώντας με άνεση της Θέλτα με 3-1 στο “Καμπ Νου” στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής και φτάνοντας στο τρίτο διαδοχικό τρίποντό της.

Ο Μέμφις Ντεπάι έλυσε το… Γόρδιο Δεσμό της άμυνας της Θέλτα στο ημίωρο κι από εκεί και πέρα ανέλαβε… δράση ο Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος με δύο προσωπικά τέρματά του στο 41′ και στο 48′ “καθάρισε” τη νίκη για τους Καταλανούς.

Ο “γερόλυκος” Ιάγο Άσπας σημείωσε το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους, που ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Μουρίγιο με απευθείας κόκκινη στο 58′.

Τα αποτελέσματα της 36ης αγωνιστικής:

Βαλένθια-Μπέτις           0-3 (57΄ Γουίλιαν Χοσέ, 87΄ Κανάλες, 90΄ Ιγκλέσιας)

Γρανάδα-Αθλέτικ Μπιλμπάο  1-0 (35΄ Κογιάδο)

Μπαρτσελόνα-Θέλτα         3-1 (30΄ Ντεπάι, 41΄, 48΄ Ομπαμεγιάνγκ – 50΄ Άσπας)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments