Αθλητισμός

ΑΕΚ: Με Αραούχο κόντρα στον Άρη

ΑΕΚ: Με Αραούχο κόντρα στον Άρη
ΑΕΚ: Ο Σέρχιο Αραούχο θα ανέβει μαζί με την αποστολή της Ένωσης και θα καταβάλλει τεράστια προσπάθεια να παίξει έστω και για λίγο στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Η ΑΕΚ δίνει τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς αύριο (19:30) εναντίον του Άρη και ο Σέρχιο Αραούχο δεν αντέχει στη σκέψη ότι δεν μπορεί να τη βοηθήσει. Ο Αργεντινός έχει υποστεί θλάση β΄ βαθμού στον αριστερό προσαγωγό, αλλά καταβάλλει τεράστια προσπάθεια να παίξει έστω και για λίγο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στη Θεσσαλονίκη, πάντως, θα ανέβει μαζί με την αποστολή της Ένωσης, καθώς θα βραβευτεί για την ενέργειά του και τη γενικότερη στάση του στην ιστορία του αδικοχαμένου Άλκη.

Από την ΑΕΚ διευκρινίζεται ότι οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι ελάχιστες, καθώς δεν πρόκειται να παρθεί το παραμικρό ρίσκο για την υγεία του παίκτη, όμως ο ίδιος είναι τόσο αποφασισμένος να ενισχύσει την ομάδα που ακόμα και πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό έλεγε «δέστε με για να μπω να παίξω».

Τάνκοβιτς: «Νόμιζα ότι θα ήταν η χρονιά μου…»

Απογοητευμένος με την εξέλιξη που είχε για τον ίδιο η σεζόν 2021/22 εμφανίστηκε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ο Σουηδός που είχε αποκτηθεί με πολύ σοβαρές προδιαγραφές από την ΑΕΚ τον Σεπτέμβριο του 2020, έχει περιθωριοποιηθεί φέτος, με ελάχιστες  (μόλις 2 ως βασικός) συμμετοχές και όλα δείχνουν ότι θα κλείσει για πρώτη φορά στην καριέρα του μία σεζόν χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα!

Φυσιολογικό ήταν, λοιπόν, να μην είναι ικανοποιημένος. «Είμαι πολύ εκτός γηπέδων αυτή τη σεζόν και δεν έχω παίξει όσο ήθελα και περίμενα. Το σχέδιο ήταν ότι αυτή θα ήταν η σεζόν μου, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι η πρώτη σεζόν πήγε σχετικά καλά. Ήθελα να «εκραγώ» φέτος και να το πάρω από εκεί, αλλά δεν έγινε», δήλωσε ο Τάνκοβιτς σε συνέντευξη στην σουηδική εφημερίδα, «Expressen».

«Η πρώτη μου χρονιά ήταν μια τέλεια σεζόν. Η ιδέα ήταν να πατήσουμε… γκάζι στη δεύτερη σεζόν, αλλά αυτό δεν συνέβη. Πολλά άλλαξαν στον σύλλογο με νέο προπονητή, αθλητικό διευθυντή και διευθυντή συλλόγου. Νομίζω ότι πήραμε και δώδεκα νέους παίκτες και όλοι θα είχαν την ευκαιρία τους. Όλο αυτό με έχει επηρεάσει εξαιρετικά, ιδιαίτερα ψυχικά.

Ήταν μια μεγάλη περίοδος που πίστευα ότι ο προπονητής θα μου έδινε την ευκαιρία. Είχα προπονηθεί καλά. Όμως οι πιθανότητες δεν ήρθαν ποτέ. Προπονούμαι για πάρτη μου τώρα και η ΑΕΚ μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αλλά εγώ θα κάνω το δικό μου. Έχω συμβόλαιο με τον σύλλογο και θα το ολοκληρώσω. Δεν θέλω να κάνω τίποτα ανόητο. Είναι πολλές οι φορές που κανείς κάνει αρνητικές σκέψεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments