Ελλάδα

Πάτρα: Εξώδικο Μάνου Δασκαλάκη σε Ρούλα Πισπιρίγκου – Τι απαντάει

Πάτρα: Εξώδικο Μάνου Δασκαλάκη σε Ρούλα Πισπιρίγκου – Τι απαντάει
Εξώδικο - απάντηση σε αυτό που του έστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου θα στείλει έως τη Δευτέρα ο Μάνος Δασκαλάκης

Στην αντεπίθεση περνάει όπως όλα δείχνουν ο Μάνος Δασκαλάκης, μετά την αποστολή εξωδίκου από την εν διαστάσει συζυγό τους και προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, από φαρμακευτική κεταμίνη, σύμφωνα και με το επίσημο πόρισμα που παραδόθηκε σήμερα.

Στο απαντητικό εξώδικο του Μάνου Δασκαλάκη, το οποίο αναμένεται να επιδοθεί στην Ρούλα Πισπιρίγκου το αργότερο έως τη Δευτέρα, θα απαντήσει στα τρία ζητήματα που θέτει η εν διαστάσει συζυγό του μέσα από τη φυλακή.

Όπως αποκάλυψε στο Mgea, ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, όσον αφορά στο τι θέλει να πάρει μέσα από το σπίτι τους, όπου ζούσαν μέχρι πρόφατα, ο Μάνος Δασκαλάκης δηλώνει πως δεν επιθυμεί τίποτα παρα μόνο έναν φάκελο ο οποίος βρίσκεται επάνω στο ψυγείο.

Όσον αφορά στο κινητό τηλέφωνο, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το τηλέφωνο που έχει στην κατοχή του είναι δώρο της Ρούλας και θα προχωρήσει σε διακοπή ώστε να γυρίσει ο λογαριασμός στο όνομά του.

Τέλος σχετικά με τους τάφους των τριών παιδιών, θα σημειώνει ότι δεν υπήρχε λόγος υπόμνησης στο εξώδικο καθώς έχει τακτοποιήσει ο ίδιος όλες τις εκκρεμότητες.

Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments