Ελλάδα

Θάνατος Τζωρτζίνας: Την εκταφή της 9χρονης θα ζητήσουν οι ιατροδικαστές

Θάνατος Τζωρτζίνας: Την εκταφή της 9χρονης θα ζητήσουν οι ιατροδικαστές
Θάνατος Τζωρτζίνας: Την εκταφή της μικρής Τζωρτζίνας θα ζητήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα οι ιατροδικαστές, ύστερα από το οριστικό πόρισμα που επισημοποίησε πως ο θάνατος προήλθε από την κεταμίνη

Την εκταφή της μικρής Τζωρτζίνας θα ζητήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα οι ιατροδικαστές, ύστερα από το οριστικό πόρισμα, το οποίο επισημοποίησε πως ο θάνατος προήλθε από την κεταμίνη.

Επίσης, με το πόρισμα αυτό, καταρρίπτεται ο ισχυρισμός της προφυλακισμένης μητέρας Ρούλας Πισπιρίγκου, ότι μπορεί η κεταμίνη να χορηγήθηκε από το νοσοκομείο μετά, όταν οι γιατροί προσπαθούσαν να συνεφέρουν το κορίτσι.

Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να προκύψουν νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση, αφού θα υπάρξουν τελικά δεδομένα για τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας, της μόλις 6 μηνών Ίριδας και της 3,5 ετών Μαλένας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: “Θα το φάει το κεφάλι του ο Μάνος”

Σε νέες δηλώσεις, μέσα από τη φυλακή, προχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία αναφέρθηκε σε όλα λένε για τις τελευταίες εξελίξεις με την κεταμίνη, αλλά και για το τεστ DNA, που θέλει να υποβληθεί ο Μάνος Δασκαλάκης.

Η 33χρονη, μιλώντας στο Star, επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι δεν γνώριζε πως ο πρώην σύζυγός της έχει την επιθυμία να κάνει τεστ DNA για την πατρότητα, δηλώνοντας ότι ξέρει ότι τα παιδιά είναι δικά του, ενώ τον προειδοποίησε ότι αν πάει να κάνει τεστ «θα το φάει το κεφάλι του». 33xroni_3

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε για τους πραγματογνώμονες που προσέλαβε η κατηγορούμενη για να την υπερασπιστούν και να τη βοηθήσουν να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης. «Οι πέντε από τους έξι συμβούλους έχουν από μόνοι τους έρθει σε επαφή μαζί μας και έχουν εκφράσει την επιθυμία να εργαστούν για εμάς χωρίς αμοιβή», ανέφερε ο ίδιος.

Μάλιστα, είπε πως ο λόγος που οι σύμβουλοι θα δουλέψουν εθελοντικά είναι γιατί ουσιαστικά «διαφωνούν επιστημονικά με τα όσα ακούγονται για την υπόθεση, όπως ότι η κεταμίνη μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο».

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου απαντάει στον Ανδρέα Ηλιάδη για την κεταμίνη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία είναι προφυλακισμένη στις φυλακές του Κορυδαλλού, αρνείται τα πάντα, ενώ ο δικηγόρος της 33χρονης απάντησε στον Ανδρέα Ηλιάδη.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, μίλησε στο Mega για την δήλωση του γιατρού της Τζωρτζίνας σχετικά με την κεταμίνη. «Δεν έχω κάποια αντίρρηση από αυτά που είπε ο κ. Ηλιάδης. Δεν έχουμε κανένα λόγο αντιδικίας με τον γιατρό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments