Focus

Kevin Spacey: Επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση

Kevin Spacey: Επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση

Πηγή Φωτογραφίας: Forbes - NY Daily News

Kevin Spacey: Ο ηθοποιός θα συμμετέχει στην ταινία '1242'.

Ο Kevin Spacey είχε αποσυρθεί από την υποκριτική μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση εναντίον του και παρά το γεγονός ότι στη συνέχεια οι καταγγελίες αποσύρθηκαν, ο ηθοποιός δεν είχε “κλείσει” ρόλους αφού το Hollywood του είχε κλείσει τις πόρτες.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του Deadline, o Spacey ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη συμμετέχοντας στη βρετανική, ούγγρικη και μονγκολική παραγωγή με τίτλο ‘1242’. Στην ταινία, ο ηθοποιός θα υποδύεται έναν εκπρόσωπο του Πάπα που καταφθάνει σε ουγγρικό φρούριο ενώ ο εγγονός του Genghis Khan, Batu, ετοιμάζεται να κάνει την τελευταία του επίθεση που θα ανοίξει τον δρόμο για μια εισβολή στην Ευρώπη.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο στην Μογγκολία υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Peter Soos. Συμπρωταγωνιστές του Spacey θα είναι ο Eric Robers και ο Christopher Lambert

Πρόκειται για τον πρώτο μεγάλο ρόλο του Spacey μετά τις καταγγελίες εναντίον του το 2017, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε συμμετάσχει με ένα μικρό ρόλο στο ‘The Man Who Drew God’, αλλά και στο ‘Peter Five Eight’ του σκηνοθέτη Michael Zaiko Hall.

Ο ηθοποιός αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Anthony Rapp που ισχυρίζεται ότι ο Spacey του επιτέθηκε σε ένα διαμέρισμα στο Manhattan ενώ ήταν μεθυσμένος. Ο Spacey έχει αρνηθεί αυτές τις κατηγορίες, όπως και αυτές του 2019, όταν ενας 18χρονος τον κατηγόρησε ότι τον άγγιξε ακατάλληλα. Ο Spacey ερευνάται για 6 καταγγελίες σεξουαλικής επίθεσης με την πρώτη να είναι αυτή του Rapp, ο οποίος ισχυρίζεται ότι το περιστατικό συνέβη όταν εκείνος ήταν μόλις 14 ετών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments