Αθλητισμός

Τεντόγλου – Βεργώτεια 2022: Καλύτερο άλμα στον κόσμο για φέτος στα 8,36 μέτρα

Τεντόγλου – Βεργώτεια 2022: Καλύτερο άλμα στον κόσμο για φέτος στα 8,36 μέτρα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Ισοφάρισε την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο

Ο χρυσό Ολυμπιονίκης του Τόκιο ισοφάρισε την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Μίλτος Τεντόγλου αγωνίστηκε το Σάββατο (14/5) στο μίτινγκ «Βεργώτεια 2022» στο Αργοστόλι και «προσγειώθηκε» στα 8,36 μέτρα.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι έφτασε σε αυτό το άλμα στην τέταρτη και τελευταία του προσπάθεια, ενώ νωρίτερα είχε και μία προσπάθεια στα 8,17 μέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Τεντόγλου είχε πετύχει μεγάλη επίδοση και στο διεθνές μίτινγκ της Λεμεσού, στην Κύπρο, όπου πήρε την πρωτιά με άλμα 8,28 μέτρα.

Οι πρώτες δηλώσεις του Τεντόγλου: Ενδεχομένως θα μπορούσε να βγει καλύτερη επίδοση

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον σημερινό αγώνα. Ενδεχομένως θα μπορούσε να βγει καλύτερη επίδοση. Είχα κάποια προβληματάκια με τον αέρα. Ξεκίνησα χάλια τον αγώνα μου, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα βελτιωνόμουν. Δεν ήθελα να πιέσω παραπάνω.

Σε αυτούς τους αγώνες δεν κάνω όλα τα άλματα και δεν πηδάω με όλη μου τη φορά. Και αυτό γιατί έχουν κυρίως προπονητικό χαρακτήρα. Θα είμαι στην κατάσταση που θα ήθελα στους αγώνες του εξωτερικό», δήλωσε ο Τεντόγλου, που για μία ακόμη φορά δέχθηκε την αγάπη του κόσμου, ενώ νεαροί αθλητές και αθλήτριες, έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν αυτόγραφο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments