Οδηγός

Rapid test δήλωση: Διευκρινίσεις για την υποβολή στην «Εργάνη»

Rapid test δήλωση: Διευκρινίσεις για την υποβολή στην «Εργάνη»
Rapid test δήλωση: Το υπουργείο Εργασίας με ανακοίνωσή του έδωσε διευκρινίσεις για την υποβολή στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» της υπεύθυνης δήλωσης για τη διενέργεια rapid test.

Το υπουργείο Εργασίας με ανακοίνωσή του έδωσε διευκρινίσεις για την υποβολή στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» της υπεύθυνης δήλωσης για τη διενέργεια rapid test.

Ενημερώνουμε ότι η Υπεύθυνη Δήλωση των επιχειρήσεων για τους εργαζομένους τους που έχουν την υποχρέωση διενέργειας διαγνωστικού ελέγχου για τον κορωνοϊό για τις εβδομάδες αναφοράς από 07.02.2022 και μετά, υποβάλλεται από Δευτέρα 16 Μαΐου 2022.

Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19

Μπορείτε να λάβετε βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος σε διαγνωστικό ελέγχο κορωνοϊού COVID-19. Η βεβαίωση μπορεί να εκδοθεί για διαγνωστικούς ελέγχους (PCR ή Rapid Test) που κάνατε μέχρι και ένα μήνα πριν.

Θα χρειαστείτε:

  • τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet
  • τον ΑΜΚΑ σας

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση είναι η καταχώρηση του αποτελέσματος σας στο Μητρώο ασθενών COVID-19 της ΗΔΙΚΑ ΑΕ από το εργαστήριο το οποίο διενήργησε τον έλεγχο. Σε περίπτωση που έχετε κάνει περισσότερους του ενός διαγνωστικούς ελέγχους, η βεβαίωση εκδίδεται με το αποτέλεσμα του πιο πρόσφατου. Η βεβαίωση που θα εκδώσετε έχει μοναδικό κωδικό επαλήθευσης και προηγμένη ηλεκτρονική σφραγίδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments