Trash

Survivor 2022: Ο Απόστολος Ρουβάς, επιστρέφει στην Ελλάδα, έχοντας συγκεντρώσει 70.000 ευρώ

Survivor 2022: Ο Απόστολος Ρουβάς, επιστρέφει στην Ελλάδα, έχοντας συγκεντρώσει 70.000 ευρώ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Survivor 2022: Ο τελευταίος που αποχώρησε ήταν ο Απόστολος Ρουβάς και κατάφερε να μείνει στον Άγιο Δομίνικο σχεδόν 20 εβδομάδες, λαμβάνοντας 3.500 ευρώ ανά εβδομάδα.

Ο Απόστολος Ρουβάς έμεινε στο survivor σχεδόν πέντε μήνες και μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι μιλά για την εμπειρία που βίωσε!

Ο τελευταίος που αποχώρησε από το survivor, ήταν ο Απόστολος Ρουβάς και κατάφερε να μείνει στον Άγιο Δομίνικο σχεδόν 20 εβδομάδες, λαμβάνοντας 3.500 ευρώ ανά εβδομάδα.

Έτσι, όπως σας ενημερώσαμε, ο Απόστολος Ρουβάς, επιστρέφει στην Ελλάδα, έχοντας συγκεντρώσει περίπου 70.000 ευρώ

Ο Απόστολος ήδη έχει δώσει την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, love it και στο τρέιλερ που ήδη προβάλλεται, αναφέρει: «Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη δεν ντρέπομαι. Θεωρώ ότι ο Τάκης έψαχνε απεγνωσμένα μια ευκαιρία για να μπορέσει να στήσει στον τοίχο τον Άρη, έχει πει πολλές φορές ψέματα. Ο Μαρτίκας είναι ένας άνθρωπος, όπου του αρέσει λίγο να προκαλεί…» και με αυτόν τον τρόπο δίνει στεγνά κάποιους παίκτες!

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.