Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Ανανεώνει συμβόλαιο ο Γκάβι

Μπαρτσελόνα: Ανανεώνει συμβόλαιο ο Γκάβι

Πηγή Φωτογραφίας: naftemporiki

Μπαρτσελόνα: Ο Γκαβί πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Μπαρτσελόνα και Γκάβι τα βρήκαν σε όλα και αναμένεται η ανανέωση του. Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, μετά τον Ρόναλντ Αραούχο που υπέγραψε έως και το 2026, σειρά αναμένεται να πάρει άμεσα ο Πάμπλο Μαρία Γκαβίρα, δηλαδή ο Γκάβι.

Όπως αναφέρεται, οι εκπρόσωποι του 17χρονου μέσου συναντήθηκαν σήμερα με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα και… σχεδόν τα βρήκαν. Οι δύο πλευρές αναμένεται να συναντηθούν ξανά την επόμενη εβδομάδα για να κλείσουν την υπόθεση, με τον Γκάβι να αναμένεται να ανανεώσει έως και το 2027 με ρήτρα στο 1 δισ. όπως έχει ήδη γίνει και με τους Φάτι, Αραούχο και Πέδρι.

Λίγα λόγια για τον παίκτη

Γεννημένος στο Los Palacios y Villafranca της Ανδαλουσίας, ο Gavi ξεκίνησε στο La Liara Balompié, ένα κλαμπ στη γενέτειρά του, και από εκεί πέρασε στην ακαδημία νέων της Ρεάλ Μπέτις. Έχοντας σκοράρει 95 γκολ για τη νεανική ομάδα της Ρεάλ Μπέτις, ο Γκάβι έγινε σκάουτερ από κορυφαίες ισπανικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των Βιγιαρεάλ, Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Βαρκελώνη

Το 2015, σε ηλικία 11 ετών, υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα. Τον Σεπτέμβριο του 2020, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον καταλανικό σύλλογο και προήχθη απευθείας από την ομάδα κάτω των 16 ετών στην ομάδα κάτω των 19 ετών.

Έκανε το ντεμπούτο του για την Μπαρτσελόνα Β στις 21 Φεβρουαρίου 2021, στο εντός έδρας 6-0 της L’Hospitalet, μπαίνοντας ως αλλαγή για τον Nico González στο 77ο λεπτό. Έκανε το πρώτο του ξεκίνημα για τη Barça B την επόμενη 14 Μαρτίου σε μια νίκη 1–0 στο ντέρμπι εναντίον της Espanyol B στο Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Σεζόν 2021–22

Έχοντας εμφανιστεί δύο φορές για τη Μπαρτσελόνα Β τη σεζόν 2020–21, ο Γκάβι προήχθη στην ομάδα των ανώτερων ομάδων για φιλικά προετοιμασίας με την πρώτη ομάδα πριν από την έναρξη της νέας σεζόν. Μετά από καλές εμφανίσεις στις νίκες εναντίον των Gimnàstic de Tarragona και Girona, ο Gavi αναφέρθηκε ότι προηγήθηκε του Riqui Puig στην ομάδα του Ronald Koeman. Συνέχισε αυτή την καλή πορεία στη νίκη με 3–0 εναντίον της γερμανικής αντιπάλου VfB Στουτγάρδης, κερδίζοντας συγκρίσεις με τον θρύλο της Μπαρτσελόνα, Τσάβι.

Στις 29 Αυγούστου 2021, έπαιξε τον πρώτο του επίσημο αγώνα για την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα στη νίκη 2–1 στη La Liga επί της Χετάφε, αντικαθιστώντας τον Σέρτζι Ρομπέρτο ​​στο 73ο λεπτό. Στις 18 Δεκεμβρίου, σκόραρε το πρώτο του γκολ για τον σύλλογο και έδωσε μια ασίστ στο εντός έδρας 3-2 επί της Έλτσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments