Ελλάδα

Αθήνα: Άγριο έγκλημα στην Ομόνοια – 28χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε τον πατέρα του

Αθήνα: Άγριο έγκλημα στην Ομόνοια – 28χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε τον πατέρα του
Αθήνα: Ακόμα ένα άγριο έγκλημα διαπράχθηκε στη Αθήνα, καθώς ένας 28χρονμος μαχαίρωσε και σκότωσε τον 52χρονο πατέρα του μέσα στο σπίτι τους

Ακόμα ένα άγριο έγκλημα διαπράχθηκε στη Αθήνα, καθώς ένας 28χρονμος μαχαίρωσε και σκότωσε τον 52χρονο πατέρα του μέσα στο σπίτι τους το πρωί της Κυριακής.

Ο φόνος διαπράχθηκε στην οδό Βούλγαρη στην πλατεία Ομονοίας στο κέντρο της Αθήνας, με τον νεαρό να καλεί την αστυνομία και να ομολογεί το άγριο έγκλημα. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν άμεσα στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο 52χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν έφερε τραύματα από μαχαίρι.

Το έγκλημα συνέβη το πρωί της Κυριακής αλλά έγινε γνωστό σήμερα όταν ο δράστης τηλεφώνησε στην αστυνομία και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Περιπολικά της αστυνομίας κατέφθασαν στο σημείο και εντόπισαν νεκρό στο υπνοδωμάτιό του τον άτυχο άνδρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος ελληνικής υπηκοότητας δράστης, καθώς η μητέρα του είναι Ελληνίδα, που έχει συλληφθεί αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και αναμένεται να διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Νέα Ερυθραία: Νέα Καταδίωξη μετά από ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένης

Μια νέα καταδίωξη ληστών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας [16/5], με την αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι ληστές να είναι οι ίδιοι από την καταδίωξη που έγινε πριν από μερικές μέρες στον Διόνυσο. Και τότε οι δράστες είχαν καταφέρει να διαφύγουν, ήταν τέσσερις και επέβαιναν σε σκουρόχρωμο αυτοκίνητο.  Της νέας καταδίωξης, προηγήθηκαν στιγμές τρόμου για μια γυναίκα στη Νέα Ερυθραία.

Η ηλικιωμένη βρέθηκε αντιμέτωπη με τους ληστές που μπήκαν στο σπίτι της τα ξημερώματα. Την απείλησαν πως θα της κάνουν κακό και της ζήτησαν να τους δώσει όσα χρήματα και κοσμήματα είχε στο σπίτι. Όπως και έκανε για να μην την πειράξουν. Όταν έφυγαν οι ληστές, εκείνη πρόλαβε να καλέσει την αστυνομία.

Το κέντρο έστειλε στο σημείο την ομάδα ΔΙΑΣ και η καταδίωξη δεν άργησε να ξεκινήσει. Το κυνηγητό των αστυνομικών στους ληστές διήρκεσε έως την Εθνική οδό. Εκεί, οι ληστές άνοιξαν πυροσβεστήρες και κατάφεραν να «τυφλώσουν» τους αστυνομικούς και να διαφύγουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments