Ελλάδα

Πάτρα: Εξώδικο απάντηση Μάνου Δασκαλάκη σε Ρούλα – «Μνημείο θρασύτητας και υποκρισίας»

Πάτρα: Εξώδικο απάντηση Μάνου Δασκαλάκη σε Ρούλα – «Μνημείο θρασύτητας και υποκρισίας»
Οργισμένη ήταν η απάντηση του Μάνου Δασκαλάκη στο εξώδικο που του έστειλε η εν διαστάσει σύζυγός του και προφυλακισμένη, Ρούλα Πισπιρίγκου - Τι αναφέρει

Το νέο επεισόδιο στο σίριαλ Μάνος Δασκαλάκης – Ρούλα Πισπιρίγκου έχει τη μορφή εξωδίκων…

Ο Μάνος Δασκαλάκης, είχε προαναγγείλει το απαντητικό εξώδικό του με το οποίο θα τοποθετούνταν επί των ερωτημάτων της εν διαστάσει συζύγου του.

Με επιθετική διάθεση, ο Μάνος Δασκαλάκης από την πρώτη κιόλας παράγραφο κάνει λόγο για «μνημείο θρασύτητας και υποκρισίας», όσον αφορά στο εξώδικο της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο πατέρας των αδικοχαμένων παιδιών δίνει τις δικές του απαντήσεις στους 4 άξονες που είχε θέσει η Ρούλα Πισπιρίγκου. Προσπαθεί να καταστήσει σαφές ότι πλέον δεν θέλει την παραμικρή σχέση μαζί της, αφήνει αιχμές για τις δηλώσεις στενών συγγενών της και την ενημερώνει για τις προθέσεις του.

«Ασφαλώς και δεν χρειαζόμουν τη δική σας υπόμνηση ούτε για τη φροντίδα και συντήρηση των μνημάτων των τέκνων μου, η οποία λαμβάνει χώρα από εμένα τακτικότατα, ούτε βέβαια και για την κάλυψη των σχετικών δαπανών που απαιτούνται για τη διατήρησή τους, τις οποίες έχω καλύψει προ πολλού. Είναι απορίας άξιον δε, πως στενά συγγενικά σας πρόσωπα παρότι γνωρίζουν το γεγονός αυτό, παρά ταύτα ισχυρίζονται αναληθώς σε τηλεοπτικές εκπομπές ότι υπάρχουν σχετικές οικονομικές εκκρεμότητες», αναφέρεται στο εξώδικο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ενημερώθηκε για το εξώδικο μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού που βρίσκεται για 7η εβδομάδα.

«Αναφορικά με το επ’ ονοματί μου οικογενειακό πακέτο κινητής τηλεφωνίας, έχω ήδη δρομολογήσει την οριστική διακοπή του αριθμού που αναφέρετε στη εξώδική σας. Σχετικά τη φερομένη ’’διαρροή’’ πληροφοριών που αφορούν την προσωπική σας ζωή, εγώ ασφαλώς και δεν έχω καμία σχέση».

Για το κινητό που βρίσκεται στο όνομα της 33χρονης αλλά στα χέρια του 30χρονου, ο Μάνος Δασκαλάκης δεσμεύεται να πληρώνει στο εξής όλους τους λογαριασμούς, ενώ από τα δικά του αντικείμενα στο σπίτι που έμεναν στην Πάτρα τονίζει ότι επιθυμεί μόνο ένα φάκελο με προσωπικά του αντικείμενα.

«Αναφορικά με αντικείμενα που υπάρχουν στην πρώην συζυγική μας στέγη, δεν με ενδιαφέρει απολύτως κανένα, πλην ενός γκρι φακέλου ευρισκομένου εντός μαύρης τσάντας χειρός, εις τον οποίο υπάρχουν διάφορα προσωπικά μου έγγραφα, τον οποίον σας ΚΑΛΩ όπως παραδώσετε άμεσα στον υπογράφοντα την παρούσα πληρεξούσιο δικηγόρο μου».

Όλα αυτά στο περιθώριο της μεγάλης έρευνας για τους θανάτους των κοριτσιών που αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε λίγες μέρες, μέσα από το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια.

Δείτε το ρεπορτάζ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments