Αθλητισμός

Έβερτον: Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Βιεϊρά – Κλώτσησε οπαδό αντίπαλης ομάδας

Έβερτον: Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Βιεϊρά –  Κλώτσησε οπαδό αντίπαλης ομάδας

Πηγή Φωτογραφίας: FourFourTwo

Έβερτον: Ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας, Πατρίκ Βιεϊρά, ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής ενός επεισοδίου, που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης [19/5]

Ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας, Πατρίκ Βιεϊρά, ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής ενός επεισοδίου, που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης [19/5], μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα με την Εβερτον, που έληξε με νίκη (3-2) των γηπεδούχων και σήμανε την παραμονή της ομάδας του Λίβερπουλ στην Premier League.

Αρκετά βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν την παλιά δόξα της Εθνικής Γαλλίας, να κλωτσά και να ρίχνει στο έδαφος, έναν νεαρό οπαδό της Εβερτον, ο οποίος φορά σορτς και κουκούλα και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με δεκάδες άλλους, μετά την επίτευξη του 3-2. Κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό, ο Βιεϊρά αρνήθηκε να τοποθετηθεί.

Έτσι το μεσημέρι της Παρασκευής [20/5] η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ερευνά τo επεισόδιο κατά το οποίο ο παλαίμαχος Γάλλος Πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου και νυν προπονητής της Κρίσταλ Πάλας ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής αυτής της πράξης.

«Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ ερευνά ένα επεισόδιο που έλαβε χώρα στο γήπεδο του «Γκούντισον Παρκ» μετά τον αγώνα Έβερτον-Κρίσταλ Πάλας την Πέμπτη 19 Μαΐου», ανέφερε σε ανακοίνωσή της, αναφέροντας ότι δεν είχε λάβει «καμία επίσημη καταγγελία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments