Αθλητισμός

NBA: Στα ίσα η σειρά των Σέλτικς με των Χιτ

NBA: Στα ίσα η σειρά των Σέλτικς με των Χιτ

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter

NBA: Εντυπωσιακοί ήταν οι Σέλτικς στο δεύτερο παιχνίδι των τελικών της Ανατολής, απέναντι στο Μαϊάμι, καθώς επικράτησαν με 127-102 των Χιτ

Εντυπωσιακοί ήταν οι Σέλτικς στο δεύτερο παιχνίδι των τελικών της Ανατολής, απέναντι στο Μαϊάμι. Οι «Κέλτες» προηγήθηκαν ακόμη και με 34 πόντους (119-85) στην τελευταία περίοδο για να φτάσουν τελικά στη νίκη με 127-102 και να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1. Η σειρά μεταφέρεται πλέον στη Βοστώνη με τους Σέλτικς να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας.

Με 20/40 τρίποντα (50% ευστοχία), οι “Κέλτες” έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Χιτ, που έμοιαζαν υπνωτισμένοι.

Πρώτος σκόρερ των νικητών, ήταν ο Τζέισον Τέιτουμ με 27 πόντους ενώ μια «ανάσα» από το triple double, έφθασε ο Μάρκους Σμαρτ, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 24 πόντους, 9 ριμπάουντ και 12 ασίστ. Πολύ καλός, ήταν και ο Τζέιλεν Μπράουν με 24 πόντους.

Για τους γηπεδούχους, που αγωνίσθηκαν και πάλι χωρίς τον Κάιλ Λάουρι, ενώ έχασαν από τραυματισμό και τον Πι Τζέι Τάκερ, ο Τζίμι Μπάτλερ είχε 29 πόντους και οι Βίκτορ Ολαντίπο και Γκέιμπ Βίνσεντ από 14 πόντους.

Έτσι, οι σαρωτικοί Σέλτικς, έκαναν το break, ισοφάρισαν την σειρά σε 1-1 και περιμένουν πλέον στην Βοστώνη τους Χιτ, με… άγριες διαθέσεις. Η επόμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, θα γίνει τα ξημερώματα της Κυριακής (22/5, 03:30).

Καταιγιστικοί οι Ουόριορς – εύκολα το 1-0 κόντρα στους Ντάλας

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το πρώτο παιχνίδι των τελικών της Δυτικής Περιφέρειας. Οι Ουόριορς ήταν καταιγιστικοί, Άντριου Γουίγκινς έπαιξε εξαιρετική άμυνα πάνω στον Λούκα Ντόνσιτς και οι «πολεμιστές» επικράτησαν άνετα με 112-87 των Μάβερικς παίρνοντας προβάδισμα με 1-0 στη σειρά.

Με τον Στεφ Κάρι να σημειώνει 21 πόντους, με 12 ριμπάουντ και 4 ασίστ, οι Ουόριορς δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στους Μάβερικς, με τον Ντόντσιτς να ολοκληρώνει τον αγώνα με 20 πόντους 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 7 λάθη.

Το Γκόλντεν Στέιτ είχε από την αρχή του αγώνα τον έλεγχο και δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο στους Μάβερικς να έχουν ελπίδες, με τους Ουίγκινς-Πουλ να κάνουν εκπληκτικό παιχνίδι (19 πόντοι).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments