Ελλάδα

Αγία Παρασκευή: Ένας 15χρονος τραυμάτισε με ψαλίδι 14χρονο

Αγία Παρασκευή: Ένας 15χρονος τραυμάτισε με ψαλίδι 14χρονο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Αγία Παρασκευή: Μία ακόμη συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, όπου 15χρονος τραυμάτισε ελαφρά με ψαλίδι 14χρονο

Μία ακόμη συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε, αυτή τη φορά στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, όπου 15χρονος τραυμάτισε ελαφρά με ψαλίδι 14χρονο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δύο ανήλικοι έκλεισαν ραντεβού, μέσω διαδικτύου, την περασμένη Τετάρτη, 18 Μαΐου, στην οδό Αγίου Ιωάννου, για να λύσουν τις διαφορές τους. Η συνάντηση εξελίχθηκε σε άγρια συμπλοκή, με τον 15χρονο να βγάζει σε κάποια στιγμή ένα ψαλίδι και να τραυματίζει τον 14χρονο.

Πολίτες που είδαν τη συμπλοκή ειδοποίησαν την Αμεση Δράση που έσπευσε στο σημείο και οδήγησε τους δύο ανήλικους στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής. Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία.

Άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων – Βγήκαν μαχαίρια και λεπίδες

Οι μάχες μεταξύ ανήλικων παιδιών σε κεντρικές πλατείες έχει τείνει να είναι συχνό φαινόμενο, καθώς, στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι υπήρξε άλλη μία τέτοια συμπλοκή, λίγες μέρες μετά την αυτοκτονία του 14χρονου στο Κολωνό.

Δεν είναι ακόμη σαφές αν επρόκειτο για προγραμματισμένο ραντεβού ανάμεσα σε ανηλίκους, μαθητές διαφορετικών σχολείων της ευρύτερης περιοχής ή τυχαίο γεγονός, αλλά για άλλη μία φορά το συγκεκριμένο μέρος μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. elas-peripoliko_

Όμως το πιο σοκαριστικό και ανησυχητικό είναι πως κάποιοι από τους μαθητές που ενεπλάκησαν στο άγριο επεισόδιο είχαν μαχαίρια και λεπίδες και από θαύμα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμό ή ακόμα χειρότερα νεκρός.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομίας και η ομάδα ΔΙΑΣ που έφτασε στο σημείο προχώρησε σε πέντε συλλήψεις, με τους ανηλίκους να μεταφέρονται στο αστυνομικό τμήμα Γαλατσίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments