Πολιτισμός

Fendi X Mykonos: Έφτασε στο νησί των Ανέμων ανοίγοντας τις πόρτες της πρώτης boutique στη χώρα μας

Fendi X Mykonos: Έφτασε στο νησί των Ανέμων ανοίγοντας τις πόρτες της πρώτης boutique στη χώρα μας

Πηγή Φωτογραφίας: glow.gr

Fendi X Mykonos: Ακόμα ένας οίκος που στεγάζεται στο Νησί των Ανέμων

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει, ο κόσμος της μόδας ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις που επρόκειτο να κερδίσουν το ενδιαφέρον και την προσοχή μας. Μερικές από αυτές έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Ο διάσημος οίκος Fendi «προσγειώθηκε» εχθές στο Νησί των Ανέμων, στη Μύκονο, ανοίγοντας τις πόρτες της πρώτης boutique στη χώρα μας. Το fashion store βρίσκεται στο Nammos Village, στη διάσημη παραλία της Ψαρού, τον shopping προορισμό που φιλοξενεί luxury brands και υποδέχεται χιλιάδες τουρίστες κάθε καλοκαίρι. Ήδη, διάσημοι fashionistas από το εξωτερικό, κατέφθασαν στο νησί των Κυκλάδων, για να δώσουν το παρών στις πρώτες μέρες παρουσίας του Fendi store με το #FendiMykonos να είναι παντού στην πλατφόρμα του Instagram.

The boutique

Για τη δημιουργία του αντλήθηκε έμπνευση από τη μεσογειακή κουλτούρα και φυσικά την τοπική αρχιτεκτονική. Πρόκειται για έναν χώρο 90τμ και διαθέτει δύο επίπεδα. Τα μεγάλα και εντυπωσιακά του παράθυρα επιτρέπουν τις ακτίνες του ήλιου να εισέρχονται στον χώρο, δημιουργώντας μία μοναδική και αξέχαστη ατμόσφαιρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nammos Village (@nammosvillage)

Στο εσωτερικό κυριαρχούν τα φυσικά στοιχεία. Το δάπεδο είναι από ξύλο βελανιδιάς, στο οποίο υπάρχουν πινελιές από γαλάζιες επιφάνειες υγρού γυαλιού, ενώ η οροφή είναι κατασκευασμένη από λευκές δοκούς και μπαμπού. Τα δοκιμαστήρια είναι διακοσμημένα από raffia ταπετσαρίες και στοιχεία εμπνευσμένα από τη θάλασσα και ναυτικό θέμα, ενώ τα έπιπλα είναι σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον και έρχονται σε μία μίξη από κατασκευές σε τραβερτίνα, ξύλο, ρατάν και μπαμπού.

Η boutique διαθέτει δύο βεράντες, οι οποίες είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνουν μια αίσθηση συνέχειας, με τον εσωτερικό χώρο με το μπλε δάπεδο ριτίνης, τα έπιπλα από raffia και μπαμπού, καθώς και τα χειροποίητα χρωματιστά κεραμικά βάζα που προστίθενται ως διακοσμητικά στοιχεία.

The collection

Το fashion store του οίκου Fendi στη Μύκονο θα μπορείτε να βρείτε όλα τα σχέδια του, συμπεριλαμβανομένων των items της συλλογής Fendance – η συνεργασία του Fendi με τον Versace. Δερμάτινα pieces, αξεσουάρ και παπούτσια θα είναι τοποθετημένα στο ισόγειο της boutique σε turquoise οξειδωμένο χαλκό ενώ τα ready-to-wear θα είναι διαθέσιμα στον πρώτο όροφο.

Μια special έκδοση της Fendi Peekaboo ISeeU bag σε μεσαίο μέγεθος θα διατίθεται αποκλειστικά για όλη την Ευρώπη στη boutique της Μυκόνου. Έχει κατασκευαστεί από λευκό δέρμα , με αντίστοιχη δερμάτινη επένδυση με γυαλιστερό φινίρισμα και το χαρακτηριστικό μοτίβο Pequin του brand που ξεχωρίζει σε ξύλινη λαβή.

Η Μύκονος φημίζεται για τις boutique luxury οίκων, ανάμεσα τους Louis Vuitton, Gucci, Dior, Balenciaga, Burberry, Elisabetta Franchi. Τώρα σ’ αυτήν τη λίστα έρχεται να προστεθεί ακόμα ένας οίκος, o Fendi, στρέφοντας όλο το ενδιαφέρον επάνω του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments