Focus

Maya Hawke: Η κόρη της Uma Thurman και του Ethan Hawke ακολουθεί τα βήματα των γονιών της

Maya Hawke: Η κόρη της Uma Thurman και του Ethan Hawke ακολουθεί τα βήματα των γονιών της

Πηγή Φωτογραφίας: The Times- Us Weekly- Associated Gamer AG

Maya Hawke: Στην ταινία The Kill Room θα πρωταγωνιστήσει

Η Maya Hawke θα συμπρωταγωνιστήσει με τη διάσημη μητέρα της, Uma Thurman, στην ταινία ‘The Kill Room’, στο οποίο η 52χρονη ηθοποιός θα συνεργαστεί ξανά και με τον Samuel L.Jackson με τον οποίο είχαν εμφανιστεί μαζί στο ‘Pulp Fiction’.

Η 23χρονη κόρη της Thurman και του Ethan Hawke πήρε τον ρόλο στην ταινία, στην οποία επίσης θα συμμετέχουν οι Joe Manganiello, Debi Mazar, Larry Pine, έγραψε ο Jonathan Jacobson και σκηνοθετεί η Nicol Paone.

Στην ταινία, η Thurman υποδύεται μια έμπορο τέχνης που μπλέκεται σε μια υπόθεση ξεπλύματος χρημάτων με έναν επαγγελματία εκτελεστή και το αφεντικό του.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Maya θα εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη με την μητέρα της ενώ στο παρελθόν είχε συμπρωταγωνιστήσει με τον πατέρα της, Ethan Hawke, στη μίνι-σειρά του Showtime ‘The Good Lord Bird’. Τότε η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι πάντα ήθελε να συνεργαστεί με τον πατέρα της ενώ στο μέλλον θα έχει την ευκαιρία να το κάνει ξανά στην ταινία ‘Revolver’, μια κωμωδία εμπνευσμένη από τους Beatles.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments