Ελλάδα

Ελευσίνα: Κατασβέστηκε πυρκαγιά σε παροπλισμένο πλοίο

Ελευσίνα: Κατασβέστηκε πυρκαγιά σε παροπλισμένο πλοίο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ελευσίνα: Πυρκαγιά, από άγνωστη αιτία, εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης [24/5] στο παροπλισμένο επιβατηγό οχηματαγωγό καταμαράν "ΔΙΟΝ"

Πυρκαγιά, από άγνωστη αιτία, εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης [24/5] στο παροπλισμένο επιβατηγό οχηματαγωγό καταμαράν “ΔΙΟΝ” στην αμερικανική προβλήτα στο λιμάνι της Ελευσίνας. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πέντε οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 15 πυροσβέστες, οι οποίες κατέσβεσαν την φωτιά.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο για τυχόν αναζωπύρωση, ενώ το πλοίο αναμένεται να επιθεωρηθεί αφού πέσουν οι θερμοκρασίες στο εσωτερικό του.

Β. Εύβοια: Δύο εστίες φωτιάς στην περιοχή της Λιχάδας

Μάχες με φλόγες σε διάσπαρτες εστίες έδωσαν τις τελευταίες ώρες οι πυροσβέστες στη Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα στην περιοχή της Λιχάδας. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από κεραυνούς που έπεσαν στην περιοχή και οι εστίες βρίσκονται σε δύσβατα σημεία τα οποία δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι πυροσβέστες.

Στην περιοχή υπήρξαν πυροσβεστικές δυνάμεις που προσπαθούν να φτάσουν μέχρι τις εστίες, ωστόσο όμως ενισχύονται, καθώς πρόκειται για δυσπρόσιτη περιοχή.

Μάλιστα τρία αεροσκάφη κάνουν ρίψεις για να περιορίσουν το μέτωπο ενώ παράλληλα ζητήθηκαν ενισχύσεις και κινητοποιήθηκαν 2 ακόμη αεροσκάφη. Μετέβησαν πεζοπόρα τμήματα που αποτελούνται από 5 ομάδες ενώ στην περιοχή βρίσκονται 8 οχήματα και μεταβαίνουν ακόμη 43 πυροσβέστες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments