Ελλάδα

Big Brother: Τι λέει ο δικηγόρος του πρώην παίκτη που συνελήφθη μετά από καταγγελία για βιασμό

Big Brother: Τι λέει ο δικηγόρος του πρώην παίκτη που συνελήφθη μετά από καταγγελία για βιασμό
Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής

Η σύλληψη του πρώην παίκτη του ριάλιτι και γνωστού μοντέλο μετά από καταγγελία για βιασμό από 21χρονη έγινε γνωστή αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του από τη Ρόδο, κ. Στέλιος Αλεξανδρής, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές, επιβεβαίωσε την γνωριμία των δύο, ωστόσο όπως υποστηρίζει ο πελάτης του, η συνεύρεσή τους, ήταν συναινετική.

Μάλιστα όπως είπε στις αρχικές καταθέσεις της η νεαρή καταγγέλλουσα αρχικά έκανε λόγο για παρενόχληση την οποία στη συνέχεια αναβάθμισε σε βιασμό, ενώ όπως είπε δεν επιβεβαιώνεται από την ιατροδικαστική εξέταση, ούτε υπάρχουν αμυντικά σημάδια.

Όταν ρωτήθηκε για το κίνητρο της καταγγελίας της 21χρονης, ο κ. Αλεξανδρής απάντησε πως «το να μπω εγώ στη ψυχολογία κάποιου ανθρώπου στις διακοπές και να μαντέψω γιατί το έχει κάνει, δεν είναι η δουλειά μου. Η δική μου δουλειά είναι να αποδείξω ότι ο εντολέας μου είναι αθώος. Εκεί θα σταματήσει η δική μου προσέγγιση. Για τα άλλα υπάρχουν πιο ειδικευμένοι, ψυχολόγοι, ψυχίατροι κτλ. Δε θα απαντήσω πάντως εγώ».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε το όνομα του παίκτη ριάλιτι ρωτώντας: «ο Στηβ Μιλάτος εργάζεται σε ένα μαγαζί στη Ρόδο στην υποδοχή;».

Τότε, ο συνήγορος υπεράσπισής του, κ. Αλεξανδρής σημείωσε πως «ο Στηβ Μιλάτος είναι ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος, ο οποίος έχει πανεπιστημιακό πτυχίο. Είναι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερη κουλτούρα και παιδεία και δεν νομίζω στα 30 του χρόνια έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Είναι τιμή μου να τον υπερασπίζομαι. Αυτές οι κατηγορίες είναι απόλυτα έωλες και θα αποδειχθούν στο ακροατήριο».

Δείτε τι είπε ο δικηγόρος του

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments