Ζώδια

Ερωτοσκόπιο 26 Μαίου: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο 26 Μαίου: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ερωτοσκόπιο 26 Μαίου: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια του λήγοντος μηνός, καθώς θα δείτε την τσέπη σας να γεμίζει, αλλά και τον άνθρωπό σας να σας πλησιάζει ακόμη περισσότερο. Τα οικονομικά σας θα σταθεροποιηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Δεν είστε και τόσο σίγουροι για την τελευταία επιλογή που έχετε κάνει στην αισθηματική σας ζωή! Είναι πια θέμα χρόνου για να μιλήσετε και πιο ξεκάθαρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Μη μένετε μόνο στις λεπτομέρειες και στο παρελθόν. Εσείς ξέρετε τι θέλετε, άρα, μιας και υπάρχουν γύρω σας τόσα άτομα, ανοίξτε το πράσινο φως σε μια νέα αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Προτιμήστε να μείνετε μόνοι σας, παρά να εμπλακείτε με κάποιο άτομο από το παρελθόν σας που έχει δείξει πολλάκις ότι έχει διαφορετική φιλοσοφία απ’ ό,τι εσείς.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Είστε ανάμεσα σε πολλά ζητήματα και καταστάσεις που σας πιέζουν. Το μόνο καλό είναι ότι ο άνθρωπός σας κάνει ότι μπορεί για να σας υποστηρίξει πρακτικά. Θα το καταλάβετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Η θέση σας πια είναι λεπτή. Εχετε δεχτεί κάποια ερωτήματα και προτάσεις από τον σύντροφό σας, όπου πρέπει άμεσα να απαντήσετε ειλικρινά! Ολα πάντως θα καλυτερέψουν!

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Μπορεί στο μυαλό σας να τρέχει ακόμη κάποια αγάπη από το πρόσφατο παρελθόν, αλλά κοιτάξτε μόνο τι υπάρχει χειροπιαστά στο παρόν σας και που μπορεί να έχει μέλλον!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Στα εργασιακά σας θα έχετε μεγάλη άνοδο και ίσως και να χρειαστεί να κάνετε και κάποια ταξίδια ή να μπείτε σε νέες ομάδες. Οι ελεύθεροι θα έχουν την τιμητική τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μη δίνετε και τόση σημασία σε σχόλια που αφορούν τον πρώην σας. Για εσάς αυτός ο κύκλος έχει πια κλείσει. Οι μέρες του Ιουνίου θα φέρουν νέες ερωτικές προκλήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Μπορεί τα προξενιά να μην είναι για εσάς, αλλά στην τωρινή περίοδο βλέπετε ότι υπάρχει κινητικότητα. Πιθανόν και κάποιο να πιάσει, τελικά, τη δύσκολή σας καρδιά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Καλύτερες οι τελευταίες ημέρες του Μαΐου για τη σχέση σας, όπου και μέσα από σοβαρούς διαλόγους θα μπορέσετε με το ταίρι σας να λύσετε πολλά προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Μόνο ευκολίες θα σας φανερώσει αυτό το χρονικό διάστημα. Σε δεύτερο τόνο μπορεί να πάτε και πιο κάτω την προσωπική σας ζωή, ίσως και σε μια συγκατοίκηση, ακόμη και γάμο!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments