Ελλάδα

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Μικρής έντασης επεισόδιο στα δικαστήρια

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Μικρής έντασης επεισόδιο στα δικαστήρια

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Διαπληκτισμός υπήρξε κατά τη διάρκεια της δίκης του γνωστού ηθοποιού όπου αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή

Διαπληκτισμός υπήρξε κατά τη διάρκεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη, όπου αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή, για λίγη ώρα.

Το εν λόγω περιστατικό καταγγέλθηκε από τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρη. Απευθυνόμενος προς έναν αστυνομικό ο γιος του κατηγορούμενου ηθοποιού ανέφερε «αυτή η κυρία έσπρωξε την μητέρα μου», υποδεικνύοντας την Λένα Δροσάκη.

Το περιστατικό ανάμεσα στην Ελπίδα Νίνου και την Λένα Δροσάκη, συνέβη λίγο μετά τις 11, και μετά από αυτές τις αναφορές οι δικαστές αναγκάστηκαν να διακόψουν για μερικά λεπτά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης πληροφορήθηκε από τη μητέρα του, ότι η Λένα Δροσάκη την έσπρωξε στο διάδρομο έξω από την αίθουσα 1. Αμέσως, ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη κάλεσε έναν αστυνομικό, όπου του υπέδειξε ότι η ηθοποιός έσπρωξε τη μητέρα του.

Η Λένα Δροσάκη υποστήριξε ότι απλά περπατούσε στον διάδρομο και δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Να σημειωθεί ότι η ηθοποιός συνοδευόταν από τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Κατέθεσε η δεύτερη γυναίκα που καταγγέλλει τον ηθοποιό για σεξουαλική βία

“Μη φωνάζεις τσάμπα, δεν είναι κανείς στο θέατρο. Όσο εύκολα μπορώ να φτιάξω την καριέρα κάποιου, τόσο εύκολα μπορώ να την γκρεμίσω. Αν περάσεις αυτή την πόρτα θα σε καταστρέψω”. Αυτά ήταν τα λόγια που είπε στην ηθοποιό που πάσχισε να ξεφύγει από τα χέρια του, ο Πέτρος Φιλιππίδης, σύμφωνα με όσα κατέθεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η καταγγέλλουσα απόπειρα βιασμού που υπέστη από τον συνάδελφο της.

Η δεύτερη ηθοποιός που καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική βία, καταθέτει από το πρωί στο δικαστήριο, όσα υποστηρίζει ότι υπέστη το 2010 μέσα στο καμαρίνι του κατηγορούμενου στο θέατρο “Μουσούρη”, όπου τον συναντούσε προκειμένου να της δώσει ρόλο στην παράσταση “Μπακαλόγατος”.

Στην κατάθεσή της η ηθοποιός ,η οποία χθες δεν μπόρεσε να καταθέσει λόγω κρίσεων πανικού που παθαίνει όπως εξήγησε σήμερα, είπε πως γλύτωσε τον βιασμό επειδή κατάφερε να ξεφύγει από τον κατηγορούμενο που την είχε εγκλωβίσει ορμώντας πάνω της, και πήγε στην πόρτα του δωματίου και άρχισε να την κλωτσά και να ουρλιάζει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments