Αθλητισμός

Σαλάχ: Πήρε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της Premier League [vid]

Σαλάχ: Πήρε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της Premier League [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Σαλάχ: Το τέρμα του Αιγύπτιου σούπερ σταρ της Λίβερπουλ στη αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι επιλέχθηκε για το καλύτερο γκολ της χρονιάς στην Premier League

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν περνά τις καλύτερες του στιγμές, όπως οι συμπαίκτες του, αλλά και ολόκληρη η «οικογένεια» της Λίβερπουλ, καθώς χθες (28/5) το βράδυ, οι «κόκκινοι» ηττήθηκαν από την Ρεάλ Μαδρίτης με 1-0, στον τελικό του Champions League, που διεξήχθη στο Παρίσι.

Ωστόσο, ο 29χρονος Αιγύπτιος επιθετικός, έχει έναν λόγο «παρηγοριάς», καθώς όπως ανακοινώθηκε σχετικά, επιλέχθηκε για το καλύτερο γκολ της χρονιάς στην Premier League.

Το τέρμα που χάρισε το βραβείο στο «Μο», είναι αυτό που σημείωσε στην ισοπαλία 2-2 με την Μάντσεστερ Σίτι, τον περασμένο Οκτώβριο, όταν σε μία διείσδυση από την δεξιά πτέρυγα, απέφυγε με διαδοχικές προσποιήσεις και ντρίμπλες, όλη την άμυνα των «πολιτών» και πλάσαρε με το αριστερό και από εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Σημειώνεται, ότι υποψήφιοι για το συγκεκριμένο βραβείο, ήταν μεταξύ άλλων, οι Αλεξάντρ Λακαζέτ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Χέουνγκ Μιν Σον και Βιλφρίντ Ζαχά.

Ο Σαλάχ παίκτης της χρονιάς

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αναδείχτηκε καλύτερος παίκτης της σεζόν στην Premier League, από τη ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών της Αγγλίας. Ο Αιγύπτιος σταρ της Λίβερπουλ κερδίζει το βραβείο για δεύτερη φορά, μετά το 2018.

Ο Σαλάχ έλαβε το 48% των προτιμήσεων αφήνοντας δεύτερο τον Κέβιν Ντε Μπρόινε της Μάντσεστερ Σίτι και τρίτο τον Ντέκλαν Ράις της Γουέστ Χαμ. Πέρσι νικητής του βραβείου ήταν ο Ρούμπεν Ντίας της Μάντσεστερ Σίτι. Ο 29χρονος επιθετικός έχει έως τώρα στη σεζόν 30 γκολ και 14 ασίστ σε 44 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments