Διεθνή

Υγεία Πούτιν: Του δίνουν 3 χρόνια ζωής – Χάνει την όρασή του

Υγεία Πούτιν: Του δίνουν 3 χρόνια ζωής – Χάνει την όρασή του

Πηγή Φωτογραφίας: DailyMail

Αξιωματικός της FSB, υποστήριξε ότι ο 69χρονος Ρώσος πρόεδρος, έχει μια σοβαρή μορφή καρκίνου που εξελίσσεται ταχέως και οι γιατροί του δίνουν από δύο έως τρία χρόνια ζωής

Τα σενάρια για την υγεία του Ρώσου προέδρου είναι συνεχή, καθώς πολλοί ισχυρίζονται ότι ο Ρώσος πρόεδρος πάσχει από καρκίνο, που του έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Σύμφωνα με τη νεότερη εκδοχή οι γιατροί του δίνουν το πολύ τρία χρόνια ζωής , σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, που επικαλείται έναν αξιωματικό της FSB, ο οποίος ανέφερε πώς ο 69χρονος Ρώσος πρόεδρος, «έχει μια σοβαρή μορφή καρκίνου που εξελίσσεται ταχέως. Δεν έχει περισσότερα από δύο με τρία χρόνια για να μείνει στη ζωή». Ο ίδιος υποστήριξε επίσης ότι λόγω της ασθένειας ο Πούτιν χάνει και την όρασή του.

Όπως αποκάλυψε σύμφωνα με το δημοσίευμα: «Μας λένε ότι υποφέρει από πονοκεφάλους και όταν εμφανίζεται στην τηλεόραση χρειάζεται χαρτάκια με όλα γραμμένα με τεράστια γράμματα για να διαβάσει τι πρόκειται να πει.

«Είναι τόσο μεγάλες κάθε σελίδα μπορεί να χωρέσει μόνο μερικές προτάσεις. Η όρασή του επιδεινώνεται σοβαρά. Και τα άκρα του τρέμουν τώρα ανεξέλεγκτα».

Την περασμένη εβδομάδα ο Πούτιν συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο στο Σότσι και συνελήφθη από την κάμερα να στρίβει αμήχανα τα πόδια του, ενώ κάθονταν για συνομιλίες.

Την προηγούμενη εβδομάδα εθεάθη επίσης να κάνει περίεργες κινήσεις στην τηλεόραση εν μέσω αναφορών ότι πάσχει από Πάρκινσον και Σκλήρυνση κατά πλάκας εκτός από καρκίνο.

Ο Ουκρανός αρχηγός κατασκοπείας Kyrylo Budanov είπε: «Έχει αρκετές σοβαρές ασθένειες, μία από τις οποίες είναι ο καρκίνος».

Η τελική διάγνωση για τον Πούτιν προέκυψε σε ένα μυστικό μήνυμα του Ρώσου κατασκόπου προς τον αποστάτη της FSB Boris Karpichkov που τώρα κρύβεται στη Βρετανία.

Παράλληλα, αναφέρεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος έχει ανεξέλεγκτες εκρήξεις οργής και δεν εμπιστεύεται κανέναν.

Αναφορές την περασμένη εβδομάδα που επικαλούνται πηγές του Κρεμλίνου ισχυρίστηκαν ότι ο Πούτιν υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση καρκίνου πριν από 14 ημέρες.

Ο πρώην αξιωματικός της MI6 Ρωσίας Κρίστοφερ Στιλ είπε ότι ο Πούτιν δεν μπορεί να πραγματοποιεί συναντήσεις χωρίς διαλείμματα για θεραπεία. Και πρόσθεσε: «Τον συνοδεύει συνεχώς μια ομάδα γιατρών στο χώρο.

«Το Κρεμλίνο μοιάζει λίγο με πισίνα καρχαριών. Όλοι κολυμπούν γύρω και αν μυρίσουν αίμα στο νερό αρχίζουν να τσακώνονται».

Οι “δελφίνοι”

Τα πράγματα είναι τόσο άσχημα που οι πλησιέστεροι στον Πούτιν αρχηγοί κατασκοπείας μιλούν ενεργά για τον διάδοχό του και αγωνίζονται για τον έλεγχο της παράδοσης.

Αγαπημένος είναι ο Aleksey Dyumin, 49 ετών, κυβερνήτης της περιοχής Τούλα κοντά στη Μόσχα. Κάποτε επικεφαλής της προεδρικής σωματοφυλακής, ισχυρίζεται ότι έσωσε τον Πούτιν από μια αρκούδα.

Υποψήφιο είναι επίσης ο κυβερνήτης του Αστραχάν και πρώην απατεώνας Igor Babushkin, 52 ετών, και ο υπουργός Γεωργίας Ντμίτρι Πατρούσεφ, 44 ετών.ωΕίναι ο γιος του φίλου του Πούτιν, Νικολάι Πατρούσεφ, του πρώην αρχηγού της FSB που τώρα ηγείται του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

Με πληροφορίες από mirror

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments