Αθλητισμός

Κορακάκη: Χρυσό μετάλλιο με τον αδελφό της στο μικτό ομαδικό αεροβόλου πιστολιού 10μ.

Κορακάκη: Χρυσό μετάλλιο με τον αδελφό της στο μικτό ομαδικό αεροβόλου πιστολιού 10μ.

Πηγή Φωτογραφίας: InsideTheGames

Κορακάκη: Την πρώτη θέση στο μικτό ομαδικό του αεροβόλου πιστολιού 10μ. κατέκτησαν η Άννα και ο Διονύσης Κορακάκης, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού

Την πρώτη θέση στο μικτό ομαδικό του αεροβόλου πιστολιού 10μ. κατέκτησαν η Άννα και ο Διονύσης Κορακάκης, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού.

Η Ολυμπιονίκης του Ρίο και ο αδελφός της προκρίθηκαν οριακά στον τελικό του αγωνίσματος, συγκεντρώνοντας 580 βαθμούς στον προκριματικό, έναν παραπάνω από το ουκρανικό δίδυμο των Πάβλο Κοροστίλοφ και Γιούλια Κοροστίλοβα.

Στον τελικό βρέθηκαν απέναντι σε δύο άλλους αθλητές από την Ουκρανία, την πολύπειρη Ολένα Κόστεβιτς (Ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα) και τον Ολεχ Ομελτσουκ, οι οποίοι είχαν την καλύτερη επίδοση του προκριματικού (584).

Ο αγώνας για το χρυσό μετάλλιο εξελίχθηκε σε μονόλογο για τα αδέλφια Κορακάκη, που επιβλήθηκαν με 16-6 και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.

Έβδομη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού

Ακόμη μία αξιόλογη παρουσία, πρόσθεσε στην καριέρα της, η Αννα Κορακάκη. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης της σκοποβολής, κατετάγη στην έβδομη θέση στον τελικό 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι, του παγκοσμίου κυπέλλου, που φιλοξενείται στο Μπακού

Λίγες ημέρες αφού αποκάλυψε το μαρτύριο που έζησε επί σειρά ετών, διάστημα στο οποίο παρακολουθείτο μονίμως από έναν εμμονικό «θαυμαστή» της, η Κορακάκη, αγωνίσθηκε σ΄ αυτήν την αναμέτρηση κορυφαίου επιπέδου και κατάφερε να διακριθεί.

Η Κορακάκη προκρίθηκε πρώτη στον τελικό και ολοκλήρωσε τον αγώνα, καταλαμβάνοντυας την έβδομη θέση, με 145,7 βαθμούς.

Το χρυσό μετάλλιο, κατέκτησε η Πολωνή, Κλαούντια Μπρες, το αργυρό η Γαλλίδα, Καμίλ Γεντρεζέφσκι και το χάλκινο, η Αντοανέτα Κοσταντίνοβα από τη Βουλγαρία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments