Αθλητισμός

Champions League: Οι καλύτεροι έντεκα της σεζόν [pics]

Champions League: Οι καλύτεροι έντεκα της σεζόν [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Champions League: Η UEFA ανακοίνωσε σήμερα την κορυφαία ενδεκάδα για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση

Η UEFA ανακοίνωσε σήμερα την κορυφαία ενδεκάδα για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, το Champions League. Η ενδεκάδα αναδείχθηκε από ομάδα τεχνικών παρατηρητών της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας και αποτελείται από παίκτες της πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, τη φιναλίστ Λίβερπουλ, αλλά και την Τσέλσι, τη Μάντσεστερ Σίτι και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναλυτικά η κορυφαία ενδεκάδα:

Τιμπό Κουρτουά (Ρεάλ Μαδρίτης), Αντι Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Βίρτζιλ Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Αντόνιο Ρούντιγκερ (Τσέλσι), Τρεντ Αλεξάντερ-Αρνολντ (Λίβερπουλ), Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Φαμπίνιο (Λίβερπουλ), Κέβιν Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Βινίσιους (Ρεάλ Μαδρίτης), Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Κιλιάν Μπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν).

Ο Μπενζεμά κορυφαίος στο Champions League

Η UEFA ανακοίνωσε σήμερα πως ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ο κορυφαίος παίκτης της σεζόν στο φετινό Champions League. Ο Γάλλος σούπερ σταρ ήταν αυτός, που χάρη στην απόδοση του κατάφερε να οδηγήσει την Ρεάλ Μαδρίτης στην κατάκτηση του 14ου τροπαίου της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τον ίδιο να αναδεικνύεται πρώτος σκορ με 15 γκολ, με τα 10 από αυτά να είναι στη φάση των ομίλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments