Αθλητισμός

Ντι Μαρία: Τίτλοι τέλους από την Εθνική Αργεντινής

Ντι Μαρία: Τίτλοι τέλους από την Εθνική Αργεντινής

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images

Ντι Μαρία: Ο Άνχελ Ντι Μαρία σκοπεύει να αποσυρθεί από την Εθνική ομάδα της Αργεντινής μετά το εφετινό Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ

Ο Άνχελ Ντι Μαρία σκοπεύει να αποσυρθεί από την Εθνική ομάδα της Αργεντινής μετά το εφετινό Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, με την οποία αγωνίστηκε σε τρία Μουντιάλ (Νότιας Αφρικής, Βραζιλίας και Ρωσίας).

«Μετά από αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι καιρός, υπάρχουν πολλά παιδιά που είναι σε διεθνές επίπεδο, που γίνονται καλύτερα και σιγά σιγά θα δείξουν ότι είναι σε αυτό το επίπεδο», είπε ο Αργεντινός πρώην παίκτης των Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στους δημοσιογράφους, πριν την αυριανή (1/6) φιλική αναμέτρηση με την Ιταλία στο Γουέμπλεϊ.

Ο 34χρονος Ντι Μαρία, μετρά 121 συμμετοχές με την εθνική ομάδα και έχει σημειώσει 24 γκολ. Μάλιστα, με δικό του τέρμα τον περασμένο Ιούλιο, η Αργεντινή νίκησε την Βραζιλία με 1-0 στον τελικό του Κόπα Αμέρικα και κατέκτησε τον πρώτο της σημαντικό τίτλο μετά από 28 χρόνια.

Ο Ντι Μαρία θα φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν αυτό το καλοκαίρι χωρίς να έχει αποφασίσει ακόμα πού θα παίξει ποδόσφαιρο την επόμενη σεζόν, αλλά είπε ότι το να συνεχίσει σε διεθνές επίπεδο «θα ήταν λίγο εγωιστικό μετά από τόσα χρόνια και έχοντας πετύχει αυτό που ήθελα να πετύχω. Μετά το Κατάρ σίγουρα θα κάνω ένα βήμα προς τα πίσω».

Τέλος και από την Παρί Σεν Ζερμέν

Την αποχώρηση του Άνχελ ντι Μαρία ανακοίνωσε η  Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος έπειτα από επτά σεζόν στον σύλλογο του Παρισιού θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Το συμβόλαιο του Αργεντινού έληγε το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο διεθνής Αργεντινός έχει κερδίσει με τη φανέλα των Παριζιάνων 18 τίτλους και είναι ο πρώτος σε ασίστ στην ιστορία του συλλόγου με 118 σε 294 συμμετοχές, ενώ έχει σκοράρει και 92 γκολ.

“Ο Άνχελ ντι Μαρία έχει σίγουρα σημαδέψει την ιστορία του συλλόγου. Θα τον θυμούνται οι οπαδοί ως έναν παίκτη με εξαιρετικό πνεύμα, που έδειξε ακλόνητη πίστη και υπερασπίστηκε τα χρώματά μας. Καλώ όλη την οικογένεια της Παρί Σεν Ζερμέν να βρεθούμε αύριο στο Παρκ Ντε Πρενς για να τον τιμήσουμε όπως του αξίζει”, δήλωσε ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments