Ελλάδα

Trannos: Προκαλεί λίγο μετά την καταδίκη του – «Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα όπλο»

Trannos: Προκαλεί λίγο μετά την καταδίκη του – «Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα όπλο»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Δεν πρόλαβε να φύγει από τα δικαστήρια και προκάλεσε με βίντεο όπου παραδέχεται ότι υπήρχε και δεύτερο όπλο στο αυτοκίνητο

Ένα προκλητικό βίντεο ανήρτησε στα social media o γνωστός τράπερ, λίγο αφότου αποχώρησε από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων κι αφού “εισέπραξε” καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 10 μηνών για όπλο που ενώπιον του δικαστηρίου, σε μία προσπάθεια να πέσει στα μαλακά, ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν δικό του…

Στο βίντεο ο νεαρός, ακούγεται να λέει «Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι» και η παρέα ξεσπά σε γέλια.

Το χρονικό της σύλληψης

Στην κατοχή του 22χρονος σε έλεγχο αστυνομικών στην περιοχή του Μπουρναζίου, βρέθηκε ένα όπλο κι ένα στιλέτο.

Ο 22χρονος ενώπιον του δικαστηρίου, ανέφερε πως το όπλο ήταν φίλου του, που ήταν μαζί στο αυτοκίνητο κάτι που επιβεβαίωσε και ο φίλος του. Όπως είπε, ο φίλος του τράπερ σκοπός ήταν να το χρησιμοποιήσουν σε video clip που θα γυρνούσαν. Ακόμη, υποστήριξε ότι το νοίκιασε μέσω της εταιρείας που είχε αναλάβει το γύρισμα και πως ο τράπερ δεν το γνώριζε, αλλά το είδε όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο και το άφησε στο αυτοκίνητο.

Ο τράπερ είπε πως μόλις είδε το όπλο δήλωσε ότι ακυρώνει το γύρισμα γιατί δεν συμφωνούσε. Τέλος, υποστήριξε πως παραδέχτηκε αμέσως στους αστυνομικούς ότι έχει κάτι παράνομο επάνω του και ουδέποτε, όπως ανέφερε, τους είπε πως το έχει για την ασφάλεια του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments