Αθλητισμός

Εθνική ομάδα: Να μπει με το… δεξί στο Nations League

Εθνική ομάδα: Να μπει με το… δεξί στο Nations League

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Εθνική ομάδα: Η πρεμιέρα της Εθνικής στο Nations League θα γίνει απόψε (2/6, 21:45) στο Μπέλφαστ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βόρεια Ιρλανδία 

Πρεμιέρα για την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, όπου απόψε (2/6, 21:45) στο Μπέλφαστ θα αντιμετωπίσει τη Βόρεια Ιρλανδία στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Γκουστάβο Πογέτ στην τεχνική ηγεσία της, στην πρώτη αγωνιστική του UEFA Nations League

Ακολούθως η «γαλανόλευκη» θα αναμετρηθεί την Κυριακή (5/6) με το Κόσοβο στην Πρίστινα, ενώ στη συνέχεια θα δώσει δύο αγώνες στο Βόλο, καθώς θα υποδεχθεί την Κύπρο (9/6) και το Κόσοβο (12/6) στο Πανθεσσαλικό.

Η αγωνιστική περίοδος 2021-22 ολοκληρώθηκε σε διασυλλογικό επίπεδο, όμως η αυλαία της σεζόν θα κλείσει περί τα μέσα Ιουνίου, καθώς από χθες (1/6), άρχισε το UEFA Nations League 2022-23.

Λόγω της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ τον Νοέμβριο, το αμέσως επόμενο διάστημα θα διεξαχθούν οι πρώτες τέσσερις από τις έξι αγωνιστικές της φάσης των ομίλων.

Η Εθνική Ελλάδας μετέχει στον 2ο όμιλο της Γ΄ κατηγορίας (League C) και στοχεύει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του γκρουπ, προκειμένου να πανηγυρίσει την άνοδο στη League B της «έκδοσης» 2024-25.  Στην τελευταία προπόνηση σε ελληνικό έδαφος, την Τρίτη (31/5), ο Πογέτ έδωσε κάποιες ενδείξεις για τις σκέψεις με τις οποίες προσεγγίζει τον αγώνα με τους Βορειοιρλανδούς.

Σύμφωνα με όσα έχει δείξει έως τώρα, ο σχηματισμός θα είναι το 4-3-3. Τερματοφύλακας θα είναι ο Βλαχοδήμος και στο δεξί άκρο της άμυνας θα χρησιμοποιηθεί ένας από τον Κώτσιρα – Μπάλντοκ, με τον Τσιμίκα αριστερά και τους Χατζηδιάκο – Μαυροπάνο δίδυμο στους στόπερ.

Αναφορικά με τους τρεις της μεσαίας γραμμής σίγουροι θεωρούνται οι Μπακασέτας – Σιώπης, με την τρίτη θέση να διεκδικείται από Κουρμπέλη και Μπουχαλάκη, με αουτσάιντερ τον Αλεξανδρόπουλο.

Όσο για την τριάδα της επίθεσης και με δεδομένο ότι ο Μασούρας έχει χάσει προπονήσεις λόγω των ενοχλήσεων που έχασε (ακόμη και χθες το βράδυ έκανε ατομικό πρόγραμμα), στην κορυφή θα είναι ο Γιακουμάκης και στα «φτερά» Λημνιός και Δουβίκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments