Αθλητισμός

Δημήτρης Ιτούδης: Τέλος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας [vid]

Δημήτρης Ιτούδης: Τέλος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να φύγει από την ομάδα εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία, ενώ η ΤΣΣΚΑ αναμένεται να μείνει εκτός Euroleague και τη νέα σεζόν, λόγω των κυρώσεων

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετά από 8 χρόνια, αποτελεί ο Δημήτρης Ιτούδης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

Ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να φύγει από την ομάδα εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία, ενώ η ΤΣΣΚΑ αναμένεται να μείνει εκτός Euroleague και τη νέα σεζόν, λόγω των κυρώσεων.

Η ανακοίνωση του “διαζυγίου”

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ο Δημήτρης Ιτούδης μεταξύ άλλων ανέφερε ” αποφασίσαμε με την ομάδα να προχωρήσουμε σε διαφορετικούς δρόμους. Δεν λέμε αντίο, λέμε ότι θα τα ξαναπούμε. Είναι μια ομάδα με παράδοση και συνέχισε “το μόνο που ξέρω είναι ότι γυρίζω στην Ελλάδα για την εθνική ομάδα, αμέσως, θέλω να δω τους παίκτες, έχουμε επίσημο αγώνα στις 30/6 που είναι σημαντικό ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Αυτό ξέρω, ότι η επόμενη ομάδα μου θα είναι η Εθνική. Αν συμβεί κάτι, αυτό θα το γνωρίζουμε στο μέλλον”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments