Αθλητισμός

George Kambosos: Η ήττα του στοίχησε τις ζώνες της Αυστραλίας

George Kambosos: Η ήττα του στοίχησε τις ζώνες της Αυστραλίας

Πηγή Φωτογραφίας: Sky Sports, Boxing News 24/7

George Kambosos: Τα… έδωσε όλα ο George Kambosos κόντρα στον Devin Haney αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον Έλληνα ομογενή να κρατήσει τις ζώνες στην Αυστραλία

Τα… έδωσε όλα ο George Kambosos κόντρα στον Devin Haney αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον Έλληνα ομογενή να κρατήσει τις ζώνες στην Αυστραλία, στο ματς που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην Μελβούρνη.

Ο Ηaney πήρε μία δίκαιη νίκη, όπως αναφέρει το fightsports.gr, παραμένοντας πιστός στο αγωνιστικό του πλάνο από την αρχή του ματς. Ο Αμερικανός με όπλο τα jab και την κίνηση σε όλο το ρινγκ, μάζεψε τα σημεία που χρειάστηκε για να πάρει την νίκη και να στεφθεί undisputed πρωταθλητής. Οι ζώνες WBO, WBA, WBC, IBF και Ring Magazine του ανήκουν και είναι πλέον το αφεντικό στην lightweight κατηγορία.

Ο Kambosos επεδίωξε να κοντράρει στα jab τον νέο πρωταθλητή, ωστόσο δεν του βγήκε. Μετά το ματς οι δύο αθλητές αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις, δείχνοντας πως η κόντρα τους κατευνάστηκε.

Ο Haney όταν ρωτήθηκε για την ρεβάνς, τόνισε πως ο Θεός ξέρει αν θα γίνει, όμως δεν ξεχνά το γεγονός πως ο Kambosos του έδωσε την ευκαιρία να πάρει τους τίτλους. Ο Έλληνας ομογενής από την πλευρά του, έδωσε τον σεβασμό του στον αντίπαλο και παραδέχτηκε την ήττα, ωστόσο περιμένει από εκείνον να κοντραριστούν και δεύτερη φορά. Ο Haney εφτασε στο 28-0 το ρεκόρ του ενώ ο Kambosos είναι στο 20-1.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments