Lifestyle

Η καυτή εμφάνιση της Βασιλικής από τη Γη της Ελιάς που τρέλανε κόσμο

Η καυτή εμφάνιση της Βασιλικής από τη Γη της Ελιάς που τρέλανε κόσμο
Η καυτή εμφάνιση της Βασιλικής από τη Γη της Ελιάς που τρέλανε κόσμο

Ιφιγένεια Τζόλα, νέα, όμορφη και ταλαντούχα, διαθέτει όλο το πακέτο της επιτυχίας…

Οι περισσότεροι θα την αναγνωρίσετε ως τη Βασιλική Καπερνάρου, τον ρόλο που υποδύεται στην πετυχημένη σειρά η Γη της Ελιάς, καθηλώνοντας το κοινό με τις περιπέτειές της.

Η πανέμορφη ηθοποιός Ιφιγένεια Τζόλα είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ρόλους στη σειρά, έχει κερδίσει με την ομορφιά και το ταλέντο της ,τις καρδιές του κοινού, ιδιαίτερα του αρσενικού, μετά και την αλησμόνητη ερωτική σκηνή, που έκανε πολλούς να παραμιλούν από τη θέα των προσόντων της.

Η Ιφιγένεια, ή Βασιλική, δεν είναι “χθεσινή” παρά το νεαρό της ηλικίας της, στην τηλεοπτική αρένα..με συμμετοχές σε σειρές σταθμούς στην ελληνική τηλεόραση, όπως το Νησί, όπου εμφανίστηκε στην τρυφερή ηλικία των 10 ετών, ενώ δύο χρόνια νωρίτερα υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε παιδική ηλικία στο «Έχω ένα μυστικό». Αργότερα, την είδαμε να συνεργάζεται, για  πρώτη φορά με τον Ανδρέα Γεωργίου, στις 8 Λέξεις, πριν ανανεώσουν τη συνεργασία τους για τη Γη της Ελιάς.

Κι ως νεαρό κορίτσι, τα social media, είναι ένας χώρος στον οποίο είναι επίσης ιδιαίτερα ενεργή…και τολμηρή…

Σε μία από αυτές η Ιφιγένεια, με καλοκαιρινή διάθεση και αμφίεση, αφήνει άφωνους τους θαυμαστές της…με το μικροσκοπικό μαύρο μαγιό να αναδεικνύει ένα υπέροχο κορμί…

Δείτε την καυτή εμφάνιση της Βασιλικής από τη Γη της Ελιάς που διέλυσε το instagram

Και τώρα μπορείτε να δείτε (ξανά) την ερωτική σκηνή με πρωταγωνίστρια τη “Βασιλική”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments