Lifestyle

Ιφιγένεια 8 λέξεις: Νέες φωτογραφίες με μαγιό από την ηθοποιό

Ιφιγένεια 8 λέξεις: Νέες φωτογραφίες με μαγιό από την ηθοποιό
Ιφιγένεια 8 λέξεις: Νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες με μαγιό από την καλλονή ηθοποιό, Ιφιγένεια Τζολά ή αλλιώς Ιφιγένεια Μαρόγλου, όπως λέγεται στην επιτυχημένη σειρά.

Η Ιφιγένεια Τζολά είναι μια πανέμορφη γυναικά και ηθοποιός που έχει κερδίσει αρκετούς θαυμαστές μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΪ, «8 λέξεις», όπου υποδύεται την Ιφιγένεια Μαρόγλου, κόρη του Μιλτιάδη και της Κατερίνας. Ο ρόλος της πρωταγωνιστικός φυσικά.

Η μελαχρινή καλλονή άδραξε την ευκαιρία με την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της φετινής σεζόν της σειράς και έκανε ένα ταξίδι αναψυχής και ξεκούρασης στο Ντουμπάι, παρέα με την αδερφή της. Εκεί απόλαυσε τα πρώτα μπάνια της για φέτος και δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με μαγιό, χωρίς ρετούς και πολλά φίλτρα. Όπως βλέπουμε διαθέτει ένα υπέροχο και καλογυμνασμένο σώμα κάνοντας τους άνδρες να παραμιλάνε.

Η Ιφιγένεια Τζολά υποδύεται ένα όμορφο κορίτσι με μυαλό που δεν θέλει να το χρησιμοποιήσει για σπουδές παρά πήρε απόφαση της να σπουδάσει νομική, όπως ο πατέρας της. Είναι πάντα δίκαιη, υπέρμαχος της υγιεινής ζωής και έχει καυστικό χιούμορ. Παντρεύτηκε με τον Σπυρέτο της, παρόλο που οι γονείς της δεν ήθελαν μιας και είναι μόνο 18 χρονών. «Εναλλακτική» και υπέρμαχος της υγιεινής ζωής, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί με ισχυρές απόψεις.

Όσο τι κοινά έχει η Ιφιγένεια Τζολά με την κοπέλα που υποδύεται την Ιφιγένεια Μαρόγλου, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της: «Έχω κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Είμαστε αυθόρμητες, ευαίσθητες, δεν μας αρέσει το ψέμα, αγαπάμε και σεβόμαστε τη φύση και τα ζώα».

8 λέξεις – Η επιτυχημένη σειρά

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια δυνατή ιστορία γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ο Αντρέας Γεωργίου, ο Ιάσονας Παπαματθαίου και η Ειρήνη Καραγιώργη είναι τρεις από τους πρωταγωνιστές της σειράς που προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΙ.

Πρωταγωνιστούν: Ανδρέας Γεωργίου, Ναταλία Κηρύκου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, Γιώργος Παρτσαλάκης, Απόστολος Γκλέτσος, Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος, Στέφανος Μιχαήλ κ.α. Σενάριο: Βάνα Δημήτριου Σκηνοθεσία: Ανδρέας Γεωργίου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments