Ελλάδα

Φωτιά τώρα: Σε πλήρη έλεγχο η φωτιά στη Λούτσα – Παραμένουν δυνάμεις κατάσβεσης

Φωτιά τώρα: Σε πλήρη έλεγχο η φωτιά στη Λούτσα – Παραμένουν δυνάμεις κατάσβεσης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Φωτιά τώρα: Όλα καλά με τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας [6/6] στη Λούτσα. Σύμφωνα με πληροφορίες του pagenews.gr η πυρκαγιά τέθηκε σε πλήρη έλεγχο

Όλα καλά με τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας [6/6] στη Λούτσα. Σύμφωνα με πληροφορίες του pagenews.gr η πυρκαγιά τέθηκε σε πλήρη έλεγχο και έχει σβήσει σχεδόν εξ’ ολοκλήρου.

Οι άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής και η αλλαγή πορείας της πυρκαγιάς, η οποία στην αρχή ήταν κοντά σε κατοικημένη περιοχή, μετατοπίστηκε στο βουνό, και έτσι οι εναέριες δυνάμεις μπόρεσαν να τη θέσουν υπό πλήρη έλεγχο σε μικρό χρονικό διάστημα. Συνολικά υπήρξαν 42 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 16 οχήματα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, ενώ συνδρομή παρείχαν και υδροφόρες ΟΤΑ.

Άμεσα είχαν φτάσει στο σημείο υδροφόρες από όμορους δήμους. Μετά από ώρα, οι πυροσβέστες την έθεσαν υπό μερικό έλεγχο και το μέτωπο παρουσιάζει σαφή βελτίωση.

Παρόλα αυτά η Τροχαία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Αγ. Ιωάννου από το ύψος της οδού Νέστορος στο ρεύμα προς το μοναστήρι του Αγ. Ιωάννου Προδρόμου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments