Ελλάδα

Γιώργος Τράγκας: Το μυστήριο των 10 ράβδων χρυσού και πώς τις απέκτησε

Γιώργος Τράγκας: Το μυστήριο των 10 ράβδων χρυσού και πώς τις απέκτησε
Επίσης, οριστικοποιήθηκε πως ο Γιώργος Τράγκας ήταν φορολογικός κάτοικος Ελλάδας που σημαίνει ότι φορολογείτο στην Ελλάδα, συνεπώς η περιουσία τόσο στη χώρα, όσο και εκτός τίθεται από την εξέταση των Αρχών.

Αντικείμενο έρευνας είναι πλέον η αμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα, μετά τον θάνατό του και το άνοιγμα της διαθήκης του, σχετικά για νομιμοποιήσεις παράνομων εσόδων και ξέπλυμα χρήματος.

Με πόρισμα των Αρχών, το ενδεχόμενο ο δημοσιογράφος να θεωρούνταν φορολογικός κάτοικος Μονακό, κάτι που θα εμπόδιζε τους ελέγχους στην περιουσία του, απορρίπτεται.

Ο Γιώργος Τράγκας ήταν φορολογικός κάτοικος Ελλάδας που σημαίνει ότι φορολογείτο στην Ελλάδα, συνεπώς η περιουσία τόσο στη χώρα όσο και εκτός τίθεται από την εξέταση των Αρχών.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν ταξίδια σε Γαλλία και ΗΠΑ, προκειμένου να γίνει επιτόπια διαπίστωση των περιουσιακών στοιχείων του δημοσιογράφου.

Έρευνες γίνονται και γύρω από τις 10 ράβδους χρυσού που έχουν βρεθεί σε τραπεζική θυρίδα στο εξωτερικό, καθώς η απόκτησή τους θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη.

Αναζητούνται τα χαρτιά που θα δικαιολογούν την κατοχή τους από τον δημοσιογράφο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments