Διεθνή

Ουκρανία: Καταστράφηκε μεγάλη αποθήκη με αμερικανικά και ευρωπαϊκά όπλα από πυραύλους κρουζ

Ουκρανία: Καταστράφηκε μεγάλη αποθήκη με αμερικανικά και ευρωπαϊκά όπλα από πυραύλους κρουζ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις εκτόξευσαν πυραύλους Kalibr τύπου κρουζ, για την καταστροφή μιας μεγάλης αποθήκης με αμερικανικά και ευρωπαϊκά στο Τερνόμπιλ

Οι ρωσικές δυνάμεις εκτόξευσαν πυραύλους Kalibr τύπου κρουζ, για την καταστροφή μιας μεγάλης αποθήκης με αμερικανικά και ευρωπαϊκά όπλα, στην περιοχή Τερνόμπιλ της Ουκρανίας, όπως μετέδωσε σήμερα [12/6] το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Η ρωσικές δυνάμεις κατέρριψαν επίσης, τρία ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη Su-25 κοντά στο Ντονέτσκ και στο Χάρκοβο στην Ανατολική Ουκρανία, σύμφωνα με το Interfax που επικαλέστηκε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Οι ουκρανικές δυνάμεις συνεχίζουν να έχουν τον έλεγχο του εργοστασίου Αζότ στο Σεβεροντονέτσκ

Η Ουκρανία συνεχίζει να έχει τον έλεγχο του εργοστασίου χημικών Αζότ στο Σεβεροντονέτσκ όπου έχουν βρει καταφύγιο εκατοντάδες άμαχοι, δήλωσε σήμερα ο κυβερνήτης της περιοχής.

«Το Αζότ δεν είναι μπλοκαρισμένο, οι μάχες συνεχίζονται στους δρόμους δίπλα στο εργοστάσιο», δήλωσε ο Σέρχι Γκαϊντάι στην ουκρανική τηλεόραση. Ο ίδιος πρόσθεσε πως αναμένει ότι οι ρωσικές δυνάμεις θα κάνουν κάθε προσπάθεια για να καταλάβουν την πόλη είτε σήμερα είτε αύριο, Δευτέρα.

Συνολικά 300.000 τόνοι σιτηρών μπορεί να έχουν καταστραφεί από ρωσικούς βομβαρδισμούς

Περίπου 300.000 τόνοι σιτηρών είναι ενδεχόμενο να έχουν αποθηκευτεί σε αποθήκες, για τις οποίες, το Κίεβο πιστεύει ότι καταστράφηκαν από ρωσικούς βομβαρδισμούς το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όπως δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Γεωργίας Τάρας Βισότσκι.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, ο Βισότσκι είπε ότι σύμφωνα με τα αρχεία, κατά την έναρξη του πολέμου (24 Φεβρουαρίου), στις αποθήκες, ενός από τους μεγαλύτερους τερματικούς σταθμούς αποθήκευσης στο λιμάνι Μικολάιβ στη Μαύρη Θάλασσα, είχαν αποθηκευτεί 250.000-300.000 τόνοι σιτηρών, κυρίως σιταριού και καλαμποκιού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments