Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: Δείτε live την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

Γιάννης Οικονόμου: Δείτε live την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών
Με αναφορά στην έξοδο της Ελλάδας από το καθεστώς της ενισχυμένης εποπτείας ξεκίνησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Με αναφορά στην έξοδο της Ελλάδας από το καθεστώς της ενισχυμένης εποπτείας ξεκίνησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Όσον αφορά το ενδεχόμενο συνάντησης Μητσοτάκη – Ερντογάν στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ, μετά και τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου ότι δεν θα συνομιλήσει ξανά με τον Έλληνα πρωθυπουργό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο πρωθυπουργός έχει πάντα την διάθεση να συνομιλεί με τον Τούρκο Πρόεδρο υπάρχει όμως ένα συγκεκριμένο πλαίσιο και συμπεριφορές που κανείς ακολουθεί για να έχουν νόημα οι συναντήσεις αυτές και το τελευταίο διάστημα η τουρκική συμπεριφορά σε λεκτικό επίπεδο και σε επίπεδο παραβιάσεων έχει αποκλίνει από αυτό. Ελπίζουμε να το καταλάβει η τουρκική πλευρά και να αφήσουμε το νήμα εκεί που το αφήσαμε στην τελευταία συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη».

Για τη Λατινοπούλου

Ξεκαθάρισε ότι: «Υπάρχει ένας απαράβατος κανόνας αξιών και συμπεριφοράς σε όσους ανήκουν στη ΝΔ. Να σέβεσαι τα δικαιώματα των συμπολιτών σου και να μην παραβαίνεις αυτές τις αρχές».

Για τον προσωπικό γιατρό

Ξεκινούν από την 1η Ιουλίου -σύμφωνα με Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ- οι εγγραφές των πολιτών όλης της χώρας στον Προσωπικό Γιατρό. Όσοι έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους μπορούν να εγγραφούν είτε μέσω της πλατφόρμας εγγραφής πολιτών, είτε από το διοικητικό και λοιπό προσωπικό των δημόσιων φορέων παροχής υπηρεσιών υγείας της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας και τους προσωπικούς γιατρούς. Όλες οι αιτήσεις γίνονται αποδεκτές, μέχρι τη συμπλήρωση του νόμιμου ορίου των 2.000 εγγεγραμμένων πολιτών ανά γιατρό. Στην περίπτωση των συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ ιδιωτών γιατρών γίνονται αποδεκτές οι αιτήσεις των πολιτών για εγγραφή αναλόγως του καθορισμένου ορίου που ο κάθε γιατρός έχει επιλέξει.

Δείτε την ενημέρωση

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments