Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Θετικός ο Σλιμανί για το Τριφύλλι

Παναθηναϊκός: Θετικός ο Σλιμανί για το Τριφύλλι

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Παναθηναϊκός: Ένα από τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα του Ιάν Γιοβάνοβιτς είναι και αυτό του Ισλάμ Σλιμανί, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να έχει θετική άποψη για τον παίκτη

Ένα από τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα του Ιάν Γιοβάνοβιτς είναι και αυτό του Ισλάμ Σλιμανί, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να έχει θετική άποψη για τον παίκτη, ο οποίος διαθέτει πλούσια εμπειρία.

Ο Αλγερινός παίκτης ζήτησε να μείνει ελεύθερος από την πορτογαλική Σπόρτινγκ. Μάλιστα την περίπτωση του 35χρονου την έβγαλε η O Jogo την Πέμπτη [16/6] έφερε στο προσκήνιο το όνομα του.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα Livesport, ο Αλγερινός φορ γνωρίζει για την προοπτική του «τριφυλλιού» και είναι θετικός στο να αγωνιστεί στη χώρα μας, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει κάτι προχωρημένο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Θυμίζουμε πως ο ποιοτικός επιθετικός έχει μεγάλη καριέρα στην… πλάτη του, αφού έχει αγωνιστεί – μεταξύ άλλων – σε Νιούκαστλ, Λέστερ, Μονακό, Λιόν και Φενέρμπαχτσε. Την τελευταία σεζόν, ο Σλιμανί (σ.σ. μετρά 132 γκολ και 46 ασίστ σε 363 αγώνες καριέρας), κατέγραψε 28 συμμετοχές, 8 γκολ και 2 ασίστ με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Γκανέα: “Τεράστια ευθύνη που επωμίζομαι με την πράσινη φανέλα”

Δύο μέρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό, ο Κρίστιαν Γκάνεα με μία ανάρτηση που «ανέβασε» στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, έστειλε ένα μήνυμα προς τους φίλους του Τριφυλλιού, υπογραμμίζοντας πως κατανοεί απόλυτα τις μεγάλες ευθύνες και τις απαιτήσεις που υπάρχουν στο κλαμπ.

«Είμαι περήφανος και είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι κομμάτι αυτής της οικογένειας. Γνωρίζοντας την ιστορία του Παναθηναϊκού, καταλαβαίνω αμέσως την τεράστια ευθύνη που επωμίζομαι με την πράσινη φανέλα, αλλά και τις πολύ υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν. gkanea

Δεν είναι ώρα για μεγάλες υποσχέσεις. Χαμηλά το κεφάλι, 200% συγκέντρωση. Έχω μεγάλες φιλοδοξίες και θα δώσω τα πάντα για τους ανθρώπους που με έφεραν στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τους οπαδούς μας» έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Γκάνεα.

Ο Ρουμάνος αριστερός μπακ θα ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας τη δεύτερη μέρα της προετοιμασίας, ήτοι την Τρίτη 21 Ιουνίου, παίρνοντας μία μέρα επιπλέον άδειας απ’ το τεχνικό τιμ, καθότι την Κυριακή (19/6) θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του στην πατρίδα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments