Focus

Emma Thompson: Όσο περισσότερο βλέπει το σώμα της γυμνό τόσο το αγαπάει

Emma Thompson: Όσο περισσότερο βλέπει το σώμα της γυμνό τόσο το αγαπάει

Πηγή Φωτογραφίας: GALA.de

Emma Thompson: Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς κατάφερε να αφήσει πίσω τις ανασφάλειές της

Μια μεγάλη πρόκληση χρειάστηκε να ξεπεράσει η Emma Thompson, η οποία αν και έχει κερδίσει δύο Όσκαρ, στη νέα της ταινία αναγκάστηκε να γυρίσει κάποιες γυμνές σκηνές, δεδομένου της υπόθεσης του φιλμ, κάτι που έκανε πρώτη φορά στην καριέρα της.

View this post on Instagram

A post shared by Good Luck To You, Leo Grande (@leograndefilm)

Η ταινία “Good Luck To You Leo Grande”, πραγματεύεται τη ζωή μιας 55χρονης χήρας, η οποία προσλαμβάνει έναν εκδιδόμενο νέο, με τον οποίο προσπαθεί να εξερευνήσει έναν νέο κόσμο απολαύσεων. Συνεπώς, σε μία τέτοια ταινία ήταν δύσκολο να μην συμπεριληφθούν ανάλογες σκηνές.

Παρά το γεγονός πως η Thompson αποκάλυψε πως δεν λατρεύει το σώμα της, η ίδια δήλωσε πως η σκηνοθέτις Sophie Hyde τούς βοήθησε πολύ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. “Ήμασταν πολύ τυχεροί. Είχαμε μία περίοδο πρόβας και μία ημέρα, η Sophie μάς έβαλε να κάτσουμε μαζί και πράγματι να βγάλουμε τα ρούχα μας. Έτσι, καθόμασταν όλοι γυμνοί μαζί και απλά μιλούσαμε για τα σώματα, μιλούσαμε για το τι δεν μας άρεσε και επειδή δεν μ’ αρέσει το σώμα μου, είναι λίγο δύσκολο γιατί απλά σκέφτεσαι, εντάξει.

Όμως, πράγματι επειδή εμπιστεύτηκα τον Daryl (την συμπρωταγωνιστή της), απλά ήξερα πως δεν θα ήταν επικριτικός – ακόμα και εσωτερικά – γιατί δεν είναι αυτός ο άνθρωπος. Και η Soph το ίδιο. Ωστόσο, ήμασταν πολύ ειλικρινείς για τα πράγματα που μας αρέσουν, εκείνα που δεν μας αρέσουν και ήταν πολύ βοηθητικό”, εξήγησε η ηθοποιός, αποκαλύπτοντας πως στο τέλος το γύρισμα ήταν μία χαρούμενη στιγμή. Όπως ανέφερε, οι σκηνές αυτές συχνά είναι λίγο επιθετικές, όμως η σκηνοθέτις της κατάφερε να το γυρίσει έτσι όπως έπρεπε, χωρίς υπερβολές, αλλά με ειλικρίνεια.

Η νέα ταινία της Emma Thompson θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα του hulu στις 18 Ιουνίου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments